search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:11
MENU CLOSE

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της πώλησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού

30.11.2014 12:40
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της πώλησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού - Media

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το μετρό Αργυρούπολης, ενάντια στην πώληση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το μετρό Αργυρούπολης, ενάντια στην πώληση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.
 
Την κινητοποίηση διοργάνωσαν μέλη της «Συνέλευσης δράσεων για το Ελληνικό», με στόχο να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πώληση του Ελληνικού και να ζητήσουν ο χώρος να γίνει πάρκο για όλους. Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το μετρό της Αργυρούπολης και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους γύρω δρόμους.
 
Όπως σημείωναν, «η έκταση του Ελληνικού ανήκει σε όλους μας. Αντί να παράγει κέρδη σε επιχειρηματίες μπορούμε να τη συνδιαμορφώσουμε σε μια έκταση πρασίνου που θα ικανοποιεί ανάγκες της κοινωνίας. Απέναντι στις ιδέες τους περί ανάπτυξης πρέπει να σταθεί η θέλησή μας για ζωή και ελευθερία».
 
Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, οπότε από το μετρό Αργυρούπολης θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το πρώην αεροδρόμιο.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:11