search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:50
MENU CLOSE

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ – Παραμένει πρώτη και αήττητη μετά από 5 αγωνιστικές

30.11.2014 19:01
Άνετη νίκη για την ΑΕΚ – Παραμένει πρώτη και αήττητη μετά από 5 αγωνιστικές - Media

Πιο εύκολα από το αναμενόμενο, η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Παναχαϊκή στην Πάτρα, έκανε το "5 στα 5" και παραμένει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β΄ εθνικής. 

 
 
Πιο εύκολα από το αναμενόμενο, η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Παναχαϊκή στην Πάτρα, έκανε το "5 στα 5" και παραμένει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β΄ εθνικής. Η απουσία του τραυματία Πέτρου Μάνταλου δεν στοίχησε στην Ενωση, κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στο γρήγορο γκολ, που αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Δέλλα να κάνουν το παιχνίδι τους.

Το σκορ άνοιξε στο 4΄ ο Ντακόλ με πέναλτι που κέρδισε ο Πεταυράκης σε ανατροπή από τον Ασιγκμπά, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Πλατέλλας σε αντεπίθεση στο 30΄. Η ΑΕΚ έχασε μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της και έδωσε τη δυνατότητα στην Παναχαϊκή να ξαναμπεί στο παιχνίδι, μειώνοντας στο 80΄ με τον Γκατιάγκα. Ομως, ο Μπαρμπόσα στο 89΄ διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-1, σφραγίζοντας τη νίκη.
 
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Ντακόλ (86΄ Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας (82΄ Ρόβας), Αραβίδης (69΄ Ζόριτς).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασιγκμπά, Αναστασόπουλος (51΄ Κάργας), Άλμπι, Στεργίδης, Μαρουκάκης, Ντα Κόστα, Φάμπιο, Γκατιάγκα, Πατινιώτης (77΄ Χοτζάλι), Ζλατκόφσκι (46΄ Χαρτσιάς).

Πηγή: flnews.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15