search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:28
MENU CLOSE

Ιταλίδες γδύθηκαν για την επιστήμη (Photos)

01.12.2014 07:06
Ιταλίδες γδύθηκαν για την επιστήμη (Photos) - Media

Να πετάξουν τα ρούχα τους στα πλαίσια διαδικτυακής εκστρατείας επέλεξαν αρκετές Ιταλίδες αναρτώντας τις φωτογραφίες τους στο twitter και το facebook.

 
Να πετάξουν τα ρούχα τους στα πλαίσια διαδικτυακής εκστρατείας επέλεξαν αρκετές Ιταλίδες αναρτώντας τις φωτογραφίες τους στο twitter και το facebook.

Η εκστρατεία φέρει τον τίτλο «Tette Per La Scienza» (= τα στήθη για την επιστήμη) και έχει ως κεντρικό στόχο να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό διάφορες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Εμπνευστής της εκστρατείας είναι η 30χρονη Λάρα Τάιτ, η σελίδα της οποία στο facebook έχει φτάσει ήδη τα 19.000 likes ζητώντας από τις γυναίκες να φωτογραφήσουν το στήθος τους και να ποστάρουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία με μία λεζάντα που να εμπεριέχει ένα επιστημονικό μήνυμα.

Στο κάλεσμά της ωστόσο ανταποκρίθηκαν και ορισμένοι άνδρες, ενώ οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες έχουν λεζάντα #iostoconrosetta (= είμαι με τη Ροζέτα) για να δείξουν την υποστήριξή τους στην πρόσφατη αποστολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος.


Η Τάιτ εξηγεί μάλιστα για την ιδέα της:«Νομίζω ότι στην Ιταλία πρέπει να γίνουν περισσότερα για να έρθουν η επιστήμη και τα αποτελέσματά της κοντά στους ανθρώπους Γι 'αυτό ακριβώς είχα την ιδέα να κάνω κάτι πρωτότυπο σε αυτό τον τομέα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:28