search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Φτιάχνει κόμμα ο Μπαλτάκος

01.12.2014 10:03
Φτιάχνει κόμμα ο Μπαλτάκος - Media

Την ίδρυση νέου κόμματος με το όνομα «Ρίζες» προανήγγειλε ο Τάκης Μπαλτάκος.

 
Την ίδρυση νέου κόμματος με το όνομα «Ρίζες» προανήγγειλε ο Τάκης Μπαλτάκος.
 
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star ανέφερε ότι υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα της δεξιάς και ότι μαζί με άλλους συζητά το ενδεχόμενο να το καλύψουν με ένα αμιγώς δεξιό κόμμα το οποίο «θα έχει χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την παράδοσή μας, με την ορθοδοξία φυσικά και με τον χώρο των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων γενικότερα».
 
«Γίνονται λοιπόν αρκετές συζητήσεις, ανιχνευτικές και άλλες πιο προχωρημένες για την πιθανότητα δημιουργίας ενός τέτοιου δεξιού κόμματος» κατονομάζοντας μάλιστα τους Ζώη και Καπερνάρο ως συμφωνούντες με την κίνηση αυτή. 

Όσο για το όνομα του κόμματος «η σκέψη είναι να το πούμε Ρίζες. Εμείς είμαστε κοντά στην παράδοση, πιστεύουμε στην παράδοση και στην ορθόδοξη παράδοση του ελληνικού λαού και γι’ αυτό νομίζουμε ότι η λέξη Ρίζες είναι η πιο εκφραστική».

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με την σημερινή του σχέση με τον πρωθυπουργό απάντησε λέγοντας: «Ξέρω τι κάνει, ξέρει τι κάνω και θα πω ένα ποίημα του Ρίτσου: “καταλαβαινόμαστε τώρα, δεν χρειάζονται περισσότερα”. Αυτό θα πει ότι δεν χρειάζεται να επικοινωνείς με κάποιον, με τον οποίο γνωρίζεσαι καλά. Οι λέξεις και οι φράσεις είναι γι’ αυτούς που δεν γνωρίζονται».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:24