16/01/2019 23:33:15
1.12.2014 / ΠΟΝΤΙΚΙ ART

Το «Fit» για την παγκόσμια ημέρα HIV/AIDS

Το «Fit» για την παγκόσμια ημέρα HIV/AIDS - Media
 
Το Theatro Victoria αφιερώνει την παράσταση του «FIT» της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου στην «Θετική Φωνή», τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας και προσφέρει μέρος των εσόδων για τους σκοπούς του συλλόγου.
 
Ο Σύλλογος «Θετική Φωνή» ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS, καθώς και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα.
 
Η υπόθεση του έργου

O Νίκι Σίλβερ, με μια ακαταμάχητη έφεση στο σπαρταριστό, πηγαίο, λοξό κι αλλόκοτο, αλλά παρόλα αυτά προσβάσιμο χιούμορ, το οποίο σερβίρει με την αμεσότητα και την ευθύβολη ευστοχία συγγραφέα τηλεοπτικού sit-com, πραγματεύεται στο FIT τις δυσλειτουργικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων ανεξάρτητα από το φύλο ή το σεξουαλικό τους προσανατολισμό, τις δύσκολες σχέσεις μεταξύ γονιών και παιδιών ενώ εστιάζει και στις κοινωνικές συνθήκες γύρω από το χρήμα, τις εξαρτήσεις και τον HIV.

Σκηνοθετεί ο Δημήτρης Κομνηνός. Παίζουν: Σταμάτης Ζακολίκος, Ζώγια Σεβαστιανού, Πάνος Ροκίδης, Στέλιος Ψαρουδάκης.
 
Info: Theatro Victoria (Μαγνησίας 5 & 3ης Σεπτεμβρίου 119), 3/12, στις 21.15, 8 – 12 ευρώ, 210-8233125.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.