search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52
MENU CLOSE

Το «Fit» για την παγκόσμια ημέρα HIV/AIDS

01.12.2014 13:55
Το «Fit» για την παγκόσμια ημέρα HIV/AIDS - Media

Το Theatro Victoria αφιερώνει την παράσταση του «FIT» της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου στην «Θετική Φωνή», τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας και προσφέρει μέρος των εσόδων για τους σκοπούς του συλλόγου.

 
Το Theatro Victoria αφιερώνει την παράσταση του «FIT» της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου στην «Θετική Φωνή», τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας και προσφέρει μέρος των εσόδων για τους σκοπούς του συλλόγου.
 
Ο Σύλλογος «Θετική Φωνή» ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS, καθώς και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα.
 
Η υπόθεση του έργου

O Νίκι Σίλβερ, με μια ακαταμάχητη έφεση στο σπαρταριστό, πηγαίο, λοξό κι αλλόκοτο, αλλά παρόλα αυτά προσβάσιμο χιούμορ, το οποίο σερβίρει με την αμεσότητα και την ευθύβολη ευστοχία συγγραφέα τηλεοπτικού sit-com, πραγματεύεται στο FIT τις δυσλειτουργικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων ανεξάρτητα από το φύλο ή το σεξουαλικό τους προσανατολισμό, τις δύσκολες σχέσεις μεταξύ γονιών και παιδιών ενώ εστιάζει και στις κοινωνικές συνθήκες γύρω από το χρήμα, τις εξαρτήσεις και τον HIV.

Σκηνοθετεί ο Δημήτρης Κομνηνός. Παίζουν: Σταμάτης Ζακολίκος, Ζώγια Σεβαστιανού, Πάνος Ροκίδης, Στέλιος Ψαρουδάκης.
 
Info: Theatro Victoria (Μαγνησίας 5 & 3ης Σεπτεμβρίου 119), 3/12, στις 21.15, 8 – 12 ευρώ, 210-8233125.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39