20/09/2020 03:56:46

Πώς να ξεφύγετε από το μωρό σας (που επιτέλους κοιμήθηκε!) – Video

Πώς να ξεφύγετε από το μωρό σας (που επιτέλους κοιμήθηκε!) – Video - Media
Αν είστε γονιός ξέρετε πολύ καλά την… αγωνία του πώς να βγείτε αθόρυβα από το δωμάτιο, όπου, επιτέλους, το μωράκι σας αποκοιμήθηκε κι εσείς έχετε λίγη ώρα για σας.
Απώτατος στόχος, να μην αντιληφθεί την… έξοδό σας το… βιονικό αυτί του μωρού σας, τουλάχιστον για κάποια ώρα.
 
Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με τις (ξεκαρδιστικές) μεθόδους που ακολουθούν στο βίντεο:
 
1.  Η μέθοδος «βαρελάκι»
Αφήνετε το μωρό στο κρεβάτι και κάνετε «βαρελάκι» στο κρεβάτι μέχρι να πέσετε στο πάτωμα (αθόρυβα όμως!)
 
2.  Η μέθοδος «πάτωμα που δεν τρίζει»
Μαρκάρετε όλα τα σημεία που ΔΕΝ τρίζουν στο πάτωμα και, αφού βάλετε το μωρό για ύπνο, φεύγετε νυχοπατώντας μόνο πάνω σ΄αυτά που έχετε μαρκάρει (αν η πόρτα τρίζει, έχετε κάνει μοιραίο λάθος).
 
3.  Η μέθοδος της «αντικατάστασης»
Αφού βάλετε το μωράκι για ύπνο, του πασάρετε διακριτικά και με τρόπο κάτι που να σας αντικαθιστά (αρκουδάκι, κούκλα, ένα σάντουιτς) και το αφήνετε με την αίσθηση ότι είστε ακόμη δίπλα του.
 
4. Η μέθοδος «νίντζα»
Απαιτεί λίγο καλύτερη φυσική κατάσταση από τις προηγούμενες μεθόδους, αλλά είναι αρκετά αποδοτική. Αφού βάλετε το μωρό για ύπνο, επιδίδεστε σε αυτοσχεδιασμούς που περιλαμβάνουν βουτιές στο πάτωμα, τούμπες, κατακόρυφους, ενίοτε και κρέμασμα με γάντζους αν σας βολεύει και προσέχετε να μη χτυπήσει η πόρτα πίσω σας όταν βγείτε από το δωμάτιο.
 
Για τυχόν απορίες, παρακολουθήστε διεξοδικά τις μεθόδους στο βίντεο:
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.