search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Η Madonna στα 56 της προκαλεί (θαυμασμό) με γυμνή φωτογράφηση (Photos)

02.12.2014 12:26
Η Madonna στα 56 της προκαλεί (θαυμασμό) με γυμνή φωτογράφηση  (Photos) - Media

Στα 56 της η Madonna παραμένει μία σταρ που αρνείται να μεγαλώσει και το αποδεικνύει με νέα γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό Interview.

 
Στα 56 της η Madonna παραμένει μία σταρ που αρνείται να μεγαλώσει και το αποδεικνύει με νέα γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό Interview.


 
Στη συνέντευξη η Madonna, μητέρα 4ρων παιδιών, ποζάρει  topless για μια σειρά φωτογραφιών που θυμίζουν το πιο… πρόστυχο παρελθόν της.


 
Στη συνέντευξη η Madonna μιλάει για το θάνατο, τα ναρκωτικά, την πορνεία και το πόσο ελκύεται από δημιουργικούς ανθρώπους.
 

Για το θέμα των ναρκωτικών η  Madonna υποστήριξε ότι πολλοί τα παίρνουν για να πλησιάσουν το θεό ή να ανέβουν σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης, αλλά ότι και να είναι στο τέλος σε σκοτώνουν, πρόσθεσε. Παραδέχθηκε ότι δοκίμασε τα πάντα στο παρελθόν, αλλά κάθε φορά που το έκανε έπινε τεράστιες ποσότητες νερού για να φύγουν από μέσα της. Τέλος για την πορνεία υποστήριξε ότι είναι το σημαντικότερο επάγγελμα στον κόσμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22