search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:31
MENU CLOSE

Και υπουργός Δικαιοσύνης και ρατσιστής;

02.12.2014 22:00
Και υπουργός Δικαιοσύνης και ρατσιστής; - Media

Μιλάμε αυτή η κυβέρνηση έχει διαλέξει για υπουργούς όλους τους προοδευτικούς τύπους που με το ανοικτό τους το μυαλό  θα πάνε την χώρα μας μπροστά!

Μιλάμε αυτή η κυβέρνηση έχει διαλέξει για υπουργούς όλους τους προοδευτικούς τύπους που με το ανοικτό τους το μυαλό  θα πάνε την χώρα μας μπροστά!
 
Αυτή τη φορά μιλάμε για τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου…Ο οποίος με το που ξέσπασε το ζήτημα για το τι μέλλει γενέσθαι με την μόρφωση του Ρωμανού, αυτός έσπευσε να νίψει τας χείρας του, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι δικό του θέμα!!!
 
Το ότι ο ίδιος ασκεί πολιτική, η σημασία της οποίας μεταφράζεται ως η τέχνη του εφικτού αυτό δεν το έχει πάρει καν τ’ αυτί του!
 
Και πώς να είναι διαφορετικά όταν ενώ κατέχει το ανώτατο αξίωμα της Δικαιοσύνης, σφυρίζει αδιάφορα στις επανειλημμένες καταπατήσεις  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, του Συντάγματος και της κάθε λογής παρανομίας που ασκείται κατ’ επανάληψη σε αυτή τη χώρα!!!
 
Εκείνος, όπως μας ενημέρωσε χθες μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ισχυρίζεται πως κατέχει αυτή τη θέση για να μπορέσει να υποστηρίξει τη διαφορετικότητα του φύλου…  Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για αυτό και «δηλώνει κάργα ομοφοβικός και ρατσιστής»  μετά κιόλας από την αμίμητη φράση που ξεστόμισε ότι «δεν διανοείται να επιτραπεί στην Ελλάδα ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων και μάλιστα με αυτή την κυβέρνηση και με αυτή την υπουργία»!!!
 
Πλησιάζουν βλέπετε και οι εκλογές και ο άνθρωπος σου λέει κάτσε μπας και τσιμπήσουμε κανένα ψηφαλάκι από τους απογοητευμένους Χρυσαυγίτες και τους θρησκόληπτους!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:31