search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:17
MENU CLOSE

Τι είπαν Άδωνις και Μηταράκης στον εισαγγελέα για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών

02.12.2014 15:34
Τι είπαν Άδωνις και Μηταράκης στον εισαγγελέα για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών - Media

Στον εισαγγελέα Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλο, που ερευνά τις καταγγελίες της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Στ. Ξουλίδου, περί απόπειρας εξαγοράς της ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, κατέθεσαν ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Μηταράκης

 
Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδ. Γεωργιάδη και του υφυπουργού Ανάπτυξης, Ν. Μηταράκη, οι οποίοι προσήλθαν αυτοβούλως στον εισαγγελέα Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλο, που ερευνά τις καταγγελίες της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Στ. Ξουλίδου, περί απόπειρας εξαγοράς της ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε πως δεν έχει σχέση με τον Γ. Σούκουρη, ο οποίος, κατά την κ. Ξουλίδου, της πρότεινε χρήματα προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τη θέση του κόμματός της στο θέμα της εκλογής Προέδρου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε στον εισαγγελικό λειτουργό ότι τον κ. Σούκουρη τον έχει δει μία φορά και ότι στις 21 Αυγούστου ο καταγγελόμενος του είχε στείλει μήνυμα μέσω του Facebook, σχετικά με τις συντάξεις των Βορειοηπειρώτων και την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Όπως φέρεται να κατέθεσε ο Α. Γεωργιάδης, η συνάντησή του με τον κ. Σούκουρη είχε πραγματοποιηθεί στο γραφείο του μετά την επικοινωνία μέσω του Facebook και με αντικείμενο τα συγκεκριμένα θέματα.
 
Αποχωρώντας από το εισαγγελικό γραφείο, ο Α. Γεωργιάδης δήλωσε: «Μετά τη συνεχιζόμενη περιφορά της λάσπης από τον Π. Καμμένο και τη Στ. Ξουλίδου που ενέπλεξαν το όνομα μου, κρίναμε σκόπιμο να έρθουμε αυτοβούλως να καταθέσουμε. Δεν έχουμε καμία εμπλοκή. Η γνωριμία μου με τον Σούκουρη ήταν γνωριμία δέκα λεπτών. Έχω δει αυτό τον άνθρωπο όπως βλέπω εκατοντάδες ανθρώπους. Μας ενέπλεξαν για πολιτικούς λόγους. Είναι προσπάθεια του κ. Καμμένου, αν τολμήσουν βουλευτές να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχουν τη ρετσινιά».
 
Σε δήλωσή του μετά το πέρας της κατάθεσης, ο Ν. Μηταράκης χαρακτήρισε απαράδεκτη την εμπλοκή τού ονόματός του στην υπόθεση. «Πρόκειται για άθλια υπόθεση. Ο Σούκουρης δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης μου. Ο κ. Καμμένος αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας. Το πρόβλημα δεν είναι τα δήθεν 3 εκατομμύρια ευρώ αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων» ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:16