search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Μπουτάρης – «Ακαλαίσθητα αγάλματα» του φέρνουν αναγούλα

02.12.2014 17:52
Μπουτάρης - «Ακαλαίσθητα αγάλματα» του φέρνουν αναγούλα - Media

«Το άγαλμα του Εμμ. Παππά όπως και του Φιλίππου στο Βασιλικό θέατρο είναι παντελώς ακαλαίσθητα» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης την Τρίτη, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Το άγαλμα του Εμμ. Παππά όπως και του Φιλίππου στο Βασιλικό θέατρο είναι παντελώς ακαλαίσθητα» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης την Τρίτη, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μιλώντας για την αισθητική των αγαλμάτων όταν ο κ. Δομουχτίδης επανέφερε το θέμα της χτεσινής συνεδρίασης, και πρόσθεσε «Δεν θα μου υπενθυμίσεις πατριωτισμούς και τέτοια. Να σκέφτεσαι πριν μιλάς».
 
«Υπάρχει ολόκληρος δήμος που έχει πάρει το όνομα του ήρωα. Έχει αναστατωθεί ο δήμος και ολόκληρες οι Σέρρες» επεσήμανε ο κ. Δομουχτίδης.
 
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε λίγο πριν κλείσει το θέμα : «Δεν θίγεται ο δήμος αν το άγαλμα είναι ακαλαίσθητο. Τι σχέση έχει;»
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουτάρης ανέφερε στη συνεδρίαση της Δευτέρας: «Προσπαθούμε να αλλάξουμε την αισθητική της πόλης. Βλέπουμε όλα αυτά τα αγάλματα που έχουμε. Είναι να τα μαζέψουμε όλα μαζί σε ένα σημείο και να τα θαυμάζουμε για την κακογουστιά. Βλέπεις αυτό του Εμμανουήλ Παππά και σε πιάνει αναγούλα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10