search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Πρώτο Θέμα vs Ποντίκι: Η μάχη των γιγάντων (Video)

04.12.2014 13:19
Πρώτο Θέμα vs Ποντίκι: Η μάχη των γιγάντων (Video) - Media

Την περασμένη Δευτέρα τα καλύτερα γυμνασμένα – στο φαγητό – κορμιά του «Π», αντιμετώπισαν τους συναδέλφους του Πρώτου Θέματος, στην πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα Τύπου μπάσκετ.

Την περασμένη Δευτέρα τα καλύτερα γυμνασμένα – στο φαγητό – κορμιά του «Π», (με τις άσπρες φανέλες) αντιμετώπισαν τους συναδέλφους του Πρώτου Θέματος, στην πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα Τύπου μπάσκετ.
 
Σε ένα κλειστό γήπεδο – μπαρούτι από την παρουσία των οπαδών μας στην Καλλιθέα, το ματς έμοιαζε αμφίρροπο καθώς, παρά την καλύτερη προετοιμασία των αντιπάλων, οι θερμόαιμοι φίλαθλοι της ομάδας μας κατάφεραν να τους δημιουργήσουν ένα πρώτο μούδιασμα στο ηθικό τους.
 
Η ομάδα μας μέχρι και το δεύτερο δεκάλεπτο κατέθεσε στην κυριολεξία την ψυχή της στο παρκέ κρατώντας την διαφορά μόλις(!) στους 13 πόντους υπέρ του Πρώτου Θέματος, δημιουργώντας παράλληλα σημαντικές ευκαιρίες για να περάσουμε μπροστά στο σκορ.
 
Κάτι όμως η έλλειψη πάγκου, κάτι το ότι μας έκατσε βαρύ το μεσημεριανό, οδηγηθήκαμε σε ήττα με 73-33 παρά τις καλές συμβουλές και τεχνικές του προπονητή μας. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, χαρίσαμε ωστόσο άφθονο γέλιο με το show μας σε οπαδούς και αντιπάλους, τόσο που στην επόμενη αγωνιστική σκεφτόμαστε να βάλουμε μέχρι και εισιτήριο.
 
Τέλος πήραμε ένα καλό μάθημα για τον επόμενο αγώνα με το ilovebet.com, μελετήσαμε τα λάθη μας και είμαστε έτοιμοι για την πρώτη νίκη.
 
Ραντεβού στα μπασκετάδικα λοιπόν!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:56