search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Παραμένει στη μάχη του τίτλου ο Παναθηναϊκός – Νικηφόρο πέρασμα από το Αγρίνιο

04.12.2014 19:47
Παραμένει στη μάχη του τίτλου ο Παναθηναϊκός -  Νικηφόρο πέρασμα από το Αγρίνιο - Media

«Ζωντανός» στη μάχη του τίτλου έμεινε ο Παναθηναϊκός, που πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο με 1-0 επί του Παναιτωλικού. Το γκολ που χάρισε στους «πράσινους» την 4η σερί νίκη τους πέτυχε στο 81΄ ο Πέτριτς.

«Ζωντανός» στη μάχη του τίτλου έμεινε ο Παναθηναϊκός, που πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο με 1-0 επί του Παναιτωλικού (πρώτη ήττα μετά από 6 παιχνίδια), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ που χάρισε στους «πράσινους» την 4η σερί νίκη τους πέτυχε στο 81΄ ο Πέτριτς.
 
Σε εξ αναβολής αγώνα της 6ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τέρματα του Μπακασέτα στο 41΄ και του Μάσα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+3). Με την έκτη αυτή νίκη του ο Αστέρας βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης με 20 βαθμούς, ενώ η Νίκη Βόλου παρέμεινε ουραγός με παθητικό 9 ήττες και μόλις 4βαθμούς, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:51