search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:21
MENU CLOSE

Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιατρός που πάσχει από Έμπολα στην Ιταλία

05.12.2014 06:12
Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιατρός που πάσχει από Έμπολα στην Ιταλία - Media

Η υγεία του Ιταλού γιατρού, ο οποίος μολύνθηκε με τον θανατηφόρο ιό Έμπολα στη Σιέρα Λεόνε επιδεινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη

Η υγεία του Ιταλού γιατρού, ο οποίος μολύνθηκε με τον θανατηφόρο ιό Έμπολα στη Σιέρα Λεόνε επιδεινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που μετέδωσε το πρακτορείο ANSA.
 
Ο γιατρός που εργαζόταν για Μη Κυβερνητική Οργάνωση νοσηλεύεται με αναπνευστική υποστήριξη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Ινστιτούτο Spallanzani της Ρώμης, μία από τις δύο ιατρικές εγκαταστάσεις στην Ιταλία που είναι εξοπλισμένες για να χειριστούν τις περιπτώσεις του ιού Έμπολα.
 
Από την περασμένη Παρασκευή, η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε καθώς ξεκίνησαν γαστρεντερικά προβλήματα (ναυτία, εμετός και διάρροια), καθώς και πολύ υψηλός πυρετός. Ο 50χρονος γιατρός είναι ο πρώτος Ιταλός που μολύνθηκε με τον ιό Έμπολα και επαναπατρίστηκε από τη Σιέρα Λεόνε πριν από εννέα ημέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:19