search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:44
MENU CLOSE

Ο «Ματωμένος Γάμος» δια χειρός Γιάννη Κακλέα

05.12.2014 15:11
Ο «Ματωμένος Γάμος» δια χειρός Γιάννη Κακλέα  - Media

Το εμβληματικό έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα ανεβαίνει σε δραματουργική επεξεργασία και υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Γιάννη Κακλέα.

 
Το εμβληματικό έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα ανεβαίνει σε δραματουργική επεξεργασία και υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Γιάννη Κακλέα. Η πρεμιέρα αναμένεται στις 19 Δεκεμβρίου στο θέατρο «Αποθήκη».
 
Η ποίηση συναντά την σκληρότητα και το πάθος την απόγνωση. Μία σπουδή για τον έρωτα και τον θάνατο. Σ΄ ένα τόπο που εξορίζει την επιθυμία και την διαφορετικότητα , το πάθος για ζωή, «η βαθειά ρίζα της κραυγής» όπως λέει και ο ποιητής, θα βρει τρόπο να εκφραστεί και να παρασύρει στον όλεθρο όσους αρνήθηκαν τη φωτιά που καίει μέσα τους. Μία τραγωδία για τον πιο αμείλικτο δαίμονα: τον Έρωτα.
 
Παίζουν: Εβελίνα Παπούλια, Λένα Παπαληγούρα, Δημήτρης Μοθωναίος, Λάμπρος Κτεναβός, Ειρήνη Μπούνταλη, Δημήτρης Γεωργαλάς, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Αριάδνη Καβαλιέρου.
 
Info: Θέατρο «Αποθήκη» (Σαρρή 40, Ψυρρή), πρεμιέρα 19 Δεκεμβρίου, 210-3253153. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35