search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:14
MENU CLOSE

Ο Πελέ ευχαριστεί τους οπαδούς του (Video)

06.12.2014 08:36
Ο Πελέ ευχαριστεί τους οπαδούς του (Video) - Media

Βίντεο με ευχαριστίες για την υποστήριξή τους ηχογράφησε ο Πελέ για τους οπαδούς του, την ώρα που βρίσκεται στο νοσοκομείο για θεραπεία από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Βίντεο με ευχαριστίες για την υποστήριξή τους ηχογράφησε ο Πελέ για τους οπαδούς του, την ώρα που βρίσκεται στο νοσοκομείο για θεραπεία από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.
 
«Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να ευχαριστήσω όλους εσάς, από όλο τον κόσμο, που ανησυχείτε για την υγεία μου» λέει ο Πελέ στο βίντεο.
 
«Δόξα τον Θεό είμαι μια χαρά. Έχω αναρρώσει και είμαι εδώ με την οικογένειά μου».
 
Ο τρεις φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εισήχθη στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αινστάιν στο Σάο Πάολο στις 24 Νοεμβρίου.
 
Το βίντεο, που σύμφωνα με το νοσοκομείο, γυρίστηκε την περασμένη Τετάρτη, δείχνει τον Πελέ να παίζει κιθάρα, ενώ δίπλα του κάθονται μέλη της οικογένειάς του. Στη συνέχεια μιλά τόσο στα πορτογαλικό όσο και στα αγγλικά.
 
«Μην ανησυχείτε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ» λέει ο Πελέ. «Ξέρω ότι όλοι ανησυχούν για την υγεία μου, αλλά είμαι εντάξει. Σας ευχαριστώ όλους που προσεύχεστε για μένα και την οικογένειά μου».
 
Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο μετά τη διάγνωση για λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος που προήλθε από χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση λίθων από τα νεφρά στις 13 Νοεμβρίου.
 
Οι γιατροί με ανακοίνωσή τους την Παρασκευή, δήλωσαν ότι η κατάστασή του 74χρονου θρύλου του ποδοσφαίρου είναι καλή και δεν υπάρχουν πλέον ενδείξεις της λοίμωξης.
 
Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα ημι-εντατικής θεραπείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33