search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:16
MENU CLOSE

Αλ Σάλεχ: «Κομπλεξικά φασιστάκια, όσοι τραμπουκίζουν τον Μαραβέγια»

08.12.2014 17:03
Αλ Σάλεχ: «Κομπλεξικά φασιστάκια, όσοι τραμπουκίζουν τον Μαραβέγια» - Media

Στο πλευρό του τραγουδοποιού, Κωστή Μαραβέγια τάχθηκε με ανάρτηση της στο Facebook, η αναπληρώτρια γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Στο πλευρό του τραγουδοποιού, Κωστή Μαραβέγια τάχθηκε με ανάρτηση της στο Facebook, η αναπληρώτρια γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ χαρακτήρισε "κομπλεξικά φασιστάκια" εκείνους που εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τις απόψεις του μουσικοσυνθέτη, σχολιάζοντας στην ανάρτηση του, ενώ υποστήριξε πως ο Κωστής Μαραβέγιας είπε "το αυτονόητο".

Ο Κωστής Μαραβέγιας προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, όταν μέσω facebook εξίσωσε την κρατική με την χρυσαυγίτικη αλλά και την αντιεξουσιαστική βία, ενώ ζήτησε να καθαριστούν τα παγκάκια από τα χημικά και τις μολότοφ για να μπορεί να φιλήσει το κορίτσι του.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ:

«Ένα τσούρμο από κομπλεξικά φασιστάκια που θέλουν να πλακωνόμαστε στο δρόμο για να έχει κάποιο νόημα η ζωή τους, τραμπουκίζουν τον Kostis Maraveyas επειδή τάχθηκε κατά της βίας από όπου και αν προέρχεται. Προφανώς και αν μπορούσαν να ερωτευθούν, αν μπορούσαν να γράψουν ένα τραγούδι για την αγάπη, για τη ζωή, να ήταν πιο ήρεμα. Ο Κωστής Μαραβέγιας είπε το αυτονόητο και το πανανθρώπινο. Ηρεμήστε πια.

Ή τέλος πάντως … κάντε ότι θέλετε. Κωστή Μαραβέγια συνέχισε με τον δικό σου τρόπο. Μαζί σου είμαστε…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:16