search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Παππάς: Ετοιμαζόμαστε για την πιο σημαντική μάχη των τελευταίων δεκαετιών

09.12.2014 08:02
Παππάς: Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί μόνο με καθαρή εντολή  - Media

«Ετοιμαζόμαστε για την πιο σημαντική μάχη που έχει μπροστά του ο Έλληνας πολίτης τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα» είπε ο Νίκος Παππάς.

 
«Ο κ. Σαμαράς ήλπιζε να γίνουν εκλογές το 2016, να περάσει τα Χριστούγεννα τους πρώτους μήνες του 2015 έχοντας και συμφωνία και τους 180, αλλά δεν έχει τίποτα από τα δύο. Σέρνεται σε μια διαδικασία, η οποία νόμιζε ότι θα τον βγάλει νικητή και στον αφρό. Είναι σαφές ότι προς το τέλος του Γενάρη η Ελλάδα θα πάει στη κάλπη» είπε ο Νίκος Παπάς διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα.
 
«Είναι σαφές και στους δύο αρχηγούς των κομμάτων της συγκυβέρνησης ότι η αξιωματική αντιπολίτευση με τις πρωτοβουλίες της και τη στάση της κράταγε το κλειδί των εξελίξεων» είπε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» και τόνισε ότι «συνειδητοποιούν και οι ίδιοι πως οι 180 είναι ένα μακρινό νούμερο η χώρα θα πάει στην κάλπη».
 
Ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι «το 2014 δεν είναι 2012 και δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε ξανά με κρυφή ατζέντα. Το 2012 ακούγαμε τα παραμύθια περί επαναδιαπραγμάτευσης και περάσαμε στην πιο βίαιη εφαρμογή του μνημονίου. Είναι ευτύχημα για το λαό μας  πως τα email με την τρόικα και οι προθέσεις για το ασφαλιστικό ήρθαν στη δημοσιότητα και καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή τη στιγμή η μοίρα θέλησε να προσπαθήσουν να [περάσουν αυτά τα μέτρα με 180 ψήφους. Ετοιμαζόμαστε για την πιο σημαντική μάχη των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα».
 
«Ετοιμαζόμαστε για την πιο σημαντική μάχη που έχει μπροστά του ο Έλληνας πολίτης τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα» είπε ο Νίκος Παππάς.
 
«Το φάσμα της προεδρικής εκλογής και η αδυναμία να έχουν τους 180, έφερε τις εξελίξεις πιο μπροστά, όπως εμείς ζητούσαμε εδώ και πολύ καιρό», σημείωσε ο κ. Παππάς.
 
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εναλλακτικού σχεδίου από την κυβέρνηση, αλλά και πως βλέπουν οι ξένοι τις εξελίξεις, είπε: "Προσωπικά θα τους αξιολογούσα ως αφελείς αν νομίζουν πως μπορεί να επέλθει μια ιστορική αλλαγή στην Ελλάδα κι αυτό να είναι ζήτημα 3 μηνών. Θα ήταν υπόθεση 3 μηνών αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υπόψιν του να συνεχίσει την ίδια πορεία και να σερβίρει τον ελληνικό λαό απογοήτευση μεγαλύτερου μεγέθους από τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά. Δεν πρόκειται περί αυτού.  Όποιος έχει στο μυαλό του σενάρια αριστερών παρανθέσεων μπορεί να μην κοιμάται ήσυχος».
 
Πηγή: stokokkino.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:58