search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:10
MENU CLOSE

Γαλάζια επιβράβευση αντί εισαγγελέα

29.08.2010 21:43
oldphotos128281583350.jpg

Όλοι ξέρουμε τις καταγγελίες που έγιναν για τις προσλήψεις των περίφημων stage κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με την υπογραφή του τότε προέδρου του ΟΑΕΔ Γ. Βερναδάκη, ο οποίος τότε ήταν και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Β’ Αθήνας…

Όλοι ξέρουμε τις καταγγελίες που έγιναν για τις προσλήψεις των περίφημων stage κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με την υπογραφή του τότε προέδρου του ΟΑΕΔ Γ. Βερναδάκη, ο οποίος τότε ήταν και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Β’ Αθήνας… Όλοι ξέρουμε πως μοιράστηκαν εκατοντάδες προσλήψεις στα γραφεία των βουλευτών της Ν.Δ., όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, σε νέους ανθρώπους, οι οποίοι μετά τις εκλογές βρέθηκαν στον δρόμο, αφού όλες σχεδόν χαρακτηρίστηκαν παράνομες… Αργότερα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο αρμόδιος υπουργός Α. Λοβέρδος αντί να στείλουν τον κ. Βερναδάκη στον εισαγγελέα, έθαψαν την υπόθεση μόλις σταμάτησε να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Σήμερα η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς στηρίζουν τον Γ. Βερναδάκη για υποψήφιο δήμαρχο στον Δήμο Ιλίου, επιβραβεύοντας έτσι τις πράξεις του… Μπράβο σε όλους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:10