search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:59
MENU CLOSE

Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Ρόμπι Γουίλιαμς; (Video)

10.12.2014 06:45
Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Ρόμπι Γουίλιαμς; (Video) - Media

Μια κανονική δουλειά άρχισε να αναζητά ο Ρόμπι Γουίλιαμς ο οποίος σε – χιουμοριστικό προφανώς – βίντεο που ανήρτησε στο youtube αναφέρει ότι βαρέθηκε να είναι σταρ.

 
Μια κανονική δουλειά άρχισε να αναζητά ο Ρόμπι Γουίλιαμς ο οποίος σε – χιουμοριστικό προφανώς – βίντεο που ανήρτησε στο youtube αναφέρει ότι βαρέθηκε να είναι σταρ.

«Έχω μία μεγάλη ανακοίνωση να κάνω. Βαρέθηκα να είμαι ποπ σταρ. Είχα μία υπέροχη καριέρα, αλλά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό», αναφέρει ο Γουίλιαμς στο βίντεο, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι ψάχνει μία «κανονική» δουλειά που θα του επιτρέψει να μείνει στη Γερμανία, την οποία αγαπά. «Σκέφτηκα μήπως παίξω ποδόσφαιρο, αλλά είμαι πολύ μεγάλος. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με τη μόδα, αλλά είμαι χοντρός. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι η Γερμανία έχει τρομερά αυτοκίνητα… Πάρτε με τηλέφωνο!», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Η ανταπόκριση στο αίτημά του ήταν άμεση καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ έδειξε μεγάλη προθυμία να τον αποκτήσει προσφέροντάς του ό,τι θέλει.

Με μήνυμα στο Facebook ενημέρωσε τον Ρόμπι Γουίλιαμς ότι η ομάδα διαθέτει ό,τι ψάχνει! «Ακόμη κι αν δεν θες να παίξεις ο ίδιος, μπορείς να παρακολουθήσεις δυνατά ματς στο πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο. Σε ό,τι αφορά τη μόδα, έχουμε κάποιες υπέροχες φανέλες Puma- σε πολλά μεγέθη- και από τη στιγμή που σου αρέσουν, έχουμε και υπέροχα αυτοκίνητα Opel», ήταν το μήνυμα της ομάδας στον τραγουδιστή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:58