search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:53
MENU CLOSE

«Ελληνίδα πόρνη» αποκαλούν τη Ντόροθι Κινγκ οι Σκοπιανοί – Δείτε τα tweets της γνωστής αρχαιολόγου

10.12.2014 08:53
«Ελληνίδα πόρνη» αποκαλούν τη Ντόροθι Κινγκ οι Σκοπιανοί – Δείτε τα tweets της γνωστής αρχαιολόγου - Media

Στόχος απίστευτης επίθεσης από Σκοπιανούς έχει γίνει η Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ, εξαιτίας των απόψεών της για την Αμφίπολη και τη Μακεδονία.

Στόχος απίστευτης επίθεσης από Σκοπιανούς έχει γίνει η Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ, εξαιτίας των απόψεών της για την Αμφίπολη και τη Μακεδονία.
 
Όπως έγραψε η ίδια στο Twitter, τις τελευταίες ημέρες δέχεται υβριστικά μηνύματα και απειλές στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης από Σκοπιανούς οι οποίοι την αποκαλούν «Ελληνίδα πόρνη». Κι όλα αυτά επειδή είχε το… θράσος να δηλώσει παλαιότερα πως τα Σκόπια είχαν διάφορες ονομασίες κατά την αρχαιότητα, αλλά ποτέ δεν είχαν το όνομα Μακεδονία.
 
Μάλιστα, είχε διευκρινίσει τότε ότι την περιοχή των Σκοπίων την είχε κατακτήσει ο Μέγας Αλέξανδρος, όπως όμως είχε κατακτήσει και τις περιοχές του Ιράν και του Αφγανιστάν, αλλά καμία από αυτές τις χώρες δεν ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Μακεδονία.
 
«Ειλικρινά, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τα Σκόπια έχουν καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία;», είπε πρόσφατα σε δηλώσεις της, χαρακτηρίζοντας γελοίο να ζητά κανείς από την Ελλάδα να αποδείξει ότι οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες. «Όλοι γνωρίζουν εδώ και αιώνες ότι η αληθινή Μακεδονία είναι στην Ελλάδα. Είναι περίεργο τα Σκόπια να θέλουν να οικειοποιηθούν την ιστορία της Μακεδονίας», είχε προσθέσει στις δηλώσεις της, βάζοντάς την στο στόχαστρο Σκοπιανών.
 
«Σοβαρά; Ενας ηλίθιος μου στέλνε απειλές γιατί είμαι 'Ελληνίδα πόρνη που κρύβει την αλήθεια για τα Σκόπια; LOL» έγραψε αρχικά στο Twitter η Κινγκ, αλλά δεν άφησε εκεί το θέμα. «Θα προτιμούσα να είμαι Ελληνίδα πόρνη, παρά Σκοπιανή… Ακούγεται πιο διασκεδαστικό», ανέφερε στην επόμενη ανάρτησή της. «Μπλόκαρα έναν Σκοπιανό σήμερα, χθες, άλλον ένα προχθές… Κρίμα που δεν χρησιμοποιούν την ενέργειά τους για κάτι πιο παραγωγικό», πρόσθεσε, ενώ αργότερα ανέφερε ότι για τις πραγματικές απειλές απευθύνεται στην αστυνομία, αλλά για τους συγκεκριμένους προτιμά να τους μπλοκάρει και να τους αγνοεί. 


 
 

 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:53