search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:40
MENU CLOSE

Χαϊκάλης υπέρ Διαβάτη: «Και λίγα είπε. Γιατί να βραβευτεί σαν ηθοποιός ο Ρουβάς;»

10.12.2014 11:36
Οι διάλογοι του Χαϊκάλη με τον «μεσάζοντα» - Media

Στο πλευρό της Χρυσούλας Διαβάτη τάχθηκε ο ηθοποιός και βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε κατά τη βράβευση του Σάκη Ρουβά στα βραβεία Κάρολου Κουν.

Στο πλευρό της Χρυσούλας Διαβάτη τάχθηκε ο ηθοποιός και βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε κατά τη βράβευση του Σάκη Ρουβά στα βραβεία Κάρολου Κουν.
 
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε πως: «Η κυρία Διαβάτη έχει απόλυτο δίκιο. Και λίγα είπε. Δεν μπορεί να κρίνονται κάποιοι άνθρωποι και να απολαμβάνουν τιμών, όταν δεν υπάρχει ανάλογη παιδεία, επειδή κάποιοι προφασίστηκαν ανεπίσημα – και όχι επίσημα, σε μια παράσταση σε θέατρο – ότι σε μια ιδιωτική παράσταση έπαιξε τον Διόνυσο.
 
Πρέπει να βραβευτεί σαν ηθοποιός; Γιατί, δηλαδή; Μεγάλη ερμηνεία δεν ήταν. Δεν ήταν κάτι που εντυπωσίασε το κοινό. Μοντέλο μεν, αλλά δεν συνέβη μια συγκλονιστική ερμηνεία που θα έπρεπε να βραβευτεί. Δεν είναι δυνατόν να μην τιμώνται ηθοποιοί με ιστορική προσφορά και ακόμη και πρωτοεμφανιζόμενοι, για να βραβευτούν, πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες.
 
Με ποιο δικαίωμα αποφασίζουν κάποιοι ότι πρέπει να βραβευτεί ο Ρουβάς, τη στιγμή που ουσιαστικά δεν έτυχε κάποιας ηθικής απολαβής και στήριξης από το κοινό. Είσαι μέσα στα βραβεία και πρέπει να σηκώσεις τη φωνή, να αντιταχθείς και όχι να πας σπίτι σου και να παίρνεις μετά τηλέφωνα. Οπότε, σε κάθε περίπτωση, συντάσσομαι με την κυρία Διαβάτη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:37