search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:49
MENU CLOSE

Αθανασίου: Η περίπτωση Ρωμανού ανέδειξε το νομοθετικό κενό (Video)

11.12.2014 07:23
Αθανασίου: Η περίπτωση Ρωμανού ανέδειξε το νομοθετικό κενό (Video) - Media

«Η κυβέρνηση όφειλε να ρυθμίσει το νομοθετικό κενό που υπήρχε» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν καθυστέρησε να δώσει λύση στο θέμα.

 
«Η κυβέρνηση όφειλε να ρυθμίσει το νομοθετικό κενό που υπήρχε» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν καθυστέρησε να δώσει λύση.
 
«Υπήρχε κενό στη νομοθεσία και η υπόθεση Ρωμανού ήταν η ευκαιρία να αναδειχθεί αυτό το κενό» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.
 
«Έπρεπε να γίνει νομοθετική παρέμβαση για να δίνεται η ευκαιρία στους κρατούμενους να ολοκληρώνουν τις σπουδές τους» είπε ο υπουργός τονίζοντας ότι «δεν υπήρχε πρόταση από τα άλλα κόμματα ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ».
 
«Όταν λύθηκε το θέμα της ηλεκτρονικής επιτήρησης και άνοιξε ο δρόμος της αναδόχου εταιρείας και λύσαμε το πρόβλημα, τότε είπα ότι ο Ρωμανός θα πάει στη φυλακή του, θα παρακολουθεί τα μαθήματά του και μόλις ετοιμαστεί η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το μηχανισμό» είπε ο Αθανασίου και τόνισε ότι το σύστημα θα είναι έτοιμο μέσα στο επόμενο τρίμηνο» σημείωσε ο κ. Αθανασίου.
 
Ο υπουργός είπε ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη, «κι άλλοι βουλευτές διαφοροποιήθηκαν και είχαν διαφορετική άποψη. Αλλά η διατύπωση της διαφορετικής άποψης δεν σημαίνει καταψήφιση του νομοσχεδίου» είπε ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση για τη διαφωνία Γεωργιάδη και Πλεύρη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:48