search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:42
MENU CLOSE

Απεργούν την Κυριακή οι εμποροϋπάλληλοι

11.12.2014 08:04
Απεργούν την Κυριακή οι εμποροϋπάλληλοι - Media

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου προκήρυξε για την Κυριακή 14 Δεκέμβρη, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου προκήρυξε για την Κυριακή 14 Δεκέμβρη, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Η Ομοσπονδία εκφράζει την αντίθεσή της στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων και στην κατάργηση της Κυριακής αργίας, που, όπως επισημαίνει, έχουν στόχο «τη μονοπώληση του εμπορίου από τις πολυεθνικές επιχειρήσεις, τα mall και τα εκπτωτικά χωριά, οδηγώντας σε λουκέτο εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους».

«Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας ενάντια στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων και στην κατάργηση της Κυριακής αργίας, που σαν στόχο έχουν τη μονοπώληση του εμπορίου από τις πολυεθνικές επιχειρήσεις, τα mall και τα εκπτωτικά χωριά, οδηγώντας σε λουκέτο εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους. Μαζί με την πλήρη ανατροπή και τη γενικευμένη επιβολή ελαστικών μορφών απασχόλησης, με μισθούς φτώχειας, η κατάργηση της Κυριακής αργίας είναι το τελευταίο βήμα για την πλήρη κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, του δικαιώματός μας στην ανάπαυση και τον ελεύθερο χρόνο. Δεν θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:41