search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:46
MENU CLOSE

Κουκουλόπουλος: Δεν έχω φωτογραφίες, μιλούσα γενικά! (Video)

11.12.2014 10:51
Κουκουλόπουλος: Δεν έχω φωτογραφίες, μιλούσα γενικά! (Video) - Media

Τα «μάζεψε» ο Πάρις Κουκουλόπουλος στο πρωινό του Mega για τις φωτογραφίες Τσίπρα από συνάντηση με Αγγελοπούλου, Λάτση, που είχε ισχυριστεί ότι έχει στην κατοχή του.

Τα «μάζεψε» ο Πάρις Κουκουλόπουλος στο πρωινό του Mega για τις φωτογραφίες Τσίπρα από συνάντηση με Αγγελοπούλου, Λάτση, που είχε ισχυριστεί ότι έχει στην κατοχή του.
 
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Π. Κουκουλόπουλος αρχικά είπε ότι δεν είπε ποτέ ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες από τη συνάντηση, που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαψεύσει επίσημα από την προηγούμενη εβδομάδα, λέγοντας «δεν είπα ότι έχω… φωτογραφίες, έχω δει!»
 
Μετα από επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αλλά και του Πάνου Σκουρλέτη που βρισκόταν στο πάνελ, ισχυρίστηκε ότι στην πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή μιλούσε γενικά για συναντήσεις με οικονομικά στελέχη.
 
Όταν ο Γιώργος Οικονομέας τον ξαναρώτησε αν έχει όντως δει φωτογραφίες από το συγκεκριμένο δείπνο, ο Πάρις Κουκουλόπουλος απέφυγε ξανά να απαντήσει ευθέως, και αρκέστηκε να επαναλάβει ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, επικαλούμενος μάλιστα τα πρακτικά της Βουλής.

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:45