search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29
MENU CLOSE

Παιδεραστής στις ΗΠΑ κερδίζει 3 εκατομμύρια στο Τζόκερ!

11.12.2014 13:58
Παιδεραστής στις ΗΠΑ κερδίζει 3 εκατομμύρια στο Τζόκερ! - Media

Ο Τίμοθι Ντέιλ Πουλ, καταδικασμένος για σεξουαλική επίθεση σε παιδί κέρδισε 3 εκατομμύρια δολάρια στην λοταρία της Φλόριντα.

Ο Τίμοθι Ντέιλ Πουλ, καταδικασμένος για σεξουαλική επίθεση σε παιδί κέρδισε 3 εκατομμύρια δολάρια στην λοταρία της Φλόριντα.

Ο 43χρονος, συνελήφθη το 1999 και κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονου. Στο δικαστήριο κρίθηκε ένοχος και συγκαταλέγεται πλέον στα κρατικά αρχεία ως "δράστης σεξουαλικής επίθεσης".

Ο Πουλ καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκισης και 10 χρόνια επιτήρησης, όμως τελικώς στάλθηκε στη φυλακή για 3 χρόνια όταν δεν παρουσιάστηκε στις υποχρεωτικές συνεδρίες για καταδικασμένους τέτοιου τύπου.

Το όνομα και η φωτογραφία του Πουλ, μπήκαν στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας της λοταρίας, όπου αναρτώνται οι νικητές, όμως έπειτα από λίγο αφαιρέθηκαν λόγω του εγκληματικού παρελθόντος τους.

Εδώ και το αρχείο του Τίμοθι Ντέιλ Πουλ, από το Τμήμα Δικαιοσύνης της Φλόριντα:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:29