search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:46
MENU CLOSE

Αποκλεισμός από Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ (Videos)

12.12.2014 06:02
Αποκλεισμός από Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ (Videos) - Media

Άδοξο φινάλε για τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά του ταξίδια για φέτος. Ο «δικέφαλος του Βορρά», που ήθελε μόνο νίκη, «έπεσε» άδοξα στη μάχη με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα, 2-1, αποχαιρετώντας το Europa League. Ισοπαλίες έφεραν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στα παιχνίδια τους. Δείτε τα highlights από τις αναμετρήσεις.

Άδοξο φινάλε για τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά του ταξίδια για φέτος. Ο «δικέφαλος του Βορρά», που ήθελε μόνο νίκη, «έπεσε» άδοξα στη μάχη με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα, 2-1, αποχαιρετώντας το Europa League. Ισοπαλίες έφεραν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στα παιχνίδια τους. Δείτε τα highlights από τις αναμετρήσεις.
 
Οι Γάλλοι εκμεταλλεύτηκαν την χαλαρότητα στην άμυνα των γηπεδούχων και άνοιξαν το σκορ με τον Μποβί μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Αθανασιάδης έφερε το ματς στα ίσα στο 22’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως ο ενθουσιασμός δεν ήταν αρκετός για την ανατροπή. Η «κούραση» δεν άφησε τους παίκτες να λειτουργήσουν με καθαρό μυαλό και το ρίσκο στα τελευταία λεπτά έφερε και την ήττα. Ο Μποβί σκόραρε και πάλι για την Γκινγκάμπ και της χάρισε το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης.
 
Αποδοκιμασίες προς πάσα κατεύθυνση στα τελευταία λεπτά από τον κόσμο στις κερκίδες και σαφές μήνυμα στο Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο. Στο άλλο ματς στον ενδέκατο όμιλο, η αδιάφορη βαθμολογικά Φιορεντίνα ηττήθηκε από την Ντιναμό Μινσκ στην Ιταλία.


 
ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Γκολάσα (53’ Μάρτενς), Κάτσε (78’ Μαντούρο), Τζανδάρης, Περέιρα (61’ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης 

Γκινγκάμπ (Ζοσλέν Γκουβερνέκ):Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβέ, Ματίς, Γιαταμπαρέ (46’ Πιε), Ζιρέ (86’ Ντος Σάντος), Μαντάν (75’ Κερμπρά) 
 
 
Βαθμολογία (11ος όμιλος)
1.Φιορεντίνα 13
2.Γκινγκάμπ 10
3.ΠΑΟΚ 7
4.Ντιναμό Μινσκ 4

Παναθηναϊκός-Εστορίλ 1-1
 
Δεν κατάφερε να κλείσει με νίκη τη φετινή του παρουσία στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός που έμεινε στο 1-1 με την Εστορίλ και τερμάτισε με μόλις δύο βαθμούς στην τελευταία θέση του. 

Σκόρερ των «πράσινων» ο Καρέλης σκόρερ στο 55’. Στο 86ο λεπτό ισοφάρισε ο Κλέμπερ για τους Πορτογάλους.
 
Πολλές ευκαιρίες έχασε το «τριφύλλι» που κατέρρευσε μετά την αντικατάσταση του Ντίνα στο τελευταίο τέταρτο. 

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Λινοξυλάκη που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή.
 
 
Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Λαγός, Ατζαγκούν (61’ Πράνιτς), Δώνης, Καρέλης, Μπούι, Ρισβάνης, Ντίνας (67’ Μπεργκ), Μπούρμπος (28’ Τριανταφυλλόπουλος). 

Εστορίλ: Βάγκνερ, Ταβάρες, Αρτούρο (61’ Κλέμπερ), Μανο, Αντερσον, Καμπρέρα, Σεμπά, Κουκα (68’ Μπαλμπόα), Ραφαελ, Μπρούνο, Μπαμπάνκο. 

Βαθμολογία (5ος όμιλος)
 
Ντιναμό Μόσχας 18
Αϊντχόφεν 8
Εστορίλ 5
Παναθηναϊκός 2

Παρτιζάν-Αστέρας Τρίπολης 0-0
 
 
Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτισε το Europa League ο Αστέρας Τρίπολης κλείνοντας με το ισόπαλο 0-0 απέναντι στην Παρτιζάν την εξαιρετική πορεία του φέτος στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη αποχαιρέτησε την διοργάνωση με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και μοναδική παρένθεση τις ήττες από την Τότεναμ που του στέρησαν μια θέση στους «32».

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπεσίκτας πήρε τη νίκη και την πρωτιά από την Τότεναμ. 
 
Παρτιζάν: Λούκατς, Πέτροβιτς, Ίλιτς, Στάνκοβιτς, Βολκόβ, Γκρμπιτς (74' Ίλιτς), Μάρκοβιτς, Ντρίντσιτς, Ζίβκοβιτς, Νίνκοβιτς (81' Λούκα), Σκούλετιτς (89' Κόγιτς). 

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Τιέ Μπι (74' Μάσα), Τσοκάνης, Μπακασέτας (72' Μπαντιμπανγκά), Γιαννιώτας (63' Φερνάντες), Μπαράλες.


Βαθμολογία (3ος όμιλος)

1. Μπεσίκτας 12 (11-5) 
2. Τότεναμ 11 (9-4) 
3. Αστέρας Τρίπολης 6 (7-10) 
4. Παρτιζάν 2 (1-9) 
 
 

Πηγή βίντεο: sport24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:43