search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:13
MENU CLOSE

Μωραΐτης: Συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ τώρα! (Video)

12.12.2014 07:52
Μωραΐτης: Συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ τώρα! (Video) - Media

Την άμεση διεξαγωγή συνεδρίου και αλλαγή ηγεσίας, ζήτησε ο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης.

  
Επίθεση στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο βουλευτής του κόμματος Θάνος Μωραΐτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Η συγκυρία είναι πολύ κρίσιμη και εάν δεν πρυτανεύσει η σύνεση και η συνεννόηση πιστεύω ότι θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα. Εκφράζω δημοσίως τη διαφωνία μου, βλέποντας το που θέλουν κάποιοι να πάνε τα πράγματα, πρέπει ο καθένας να περιορίσει την προσωπική του επιδίωξη και την φιλοδοξία του και να υπηρετήσει αυτό που πρέπει» είπε ο βουλευτής και χαρακτήρισε λάθος την επίσπευση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
«Η απόφαση για την επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας δεν προετοιμάστηκε καθόλου και για αυτό βλέπουμε τις τρεις τελευταίες ημέρες να καταρρέουν τα πάντα. Θα μπορούσε η κυβέρνηση να εξαντλήσει όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα που διαθέτει η βουλή και εάν δεν βρισκόταν λύση να πήγαινε σε εκλογές».
 
Ο Θάνος Μωραΐτης κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι δεν προετοίμασε τη χώρα για την επόμενη μέρα, «κάποιοι έδιωξαν το ΔΝΤ από τη χώρα και κάποιοι έσκιζαν τα μνημόνια» αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις κινήσεις Σαμαρά και Βενιζέλου.
 
Ο Θάνος Μωραΐτης είπε ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν και τόνισε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν ρωτήθηκε.
 
Επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι οι απόψεις του ειναι πλειοψηφικές στα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ «τα θέματα που έχω θέσει στο κόμμα μου δεν τα βάζει ο Μωραΐτης ή μία μικρή ομάδα βουλευτών, τα βάζει η μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών των στελεχών του ΠΑΣΟΚ»
 
Ο κ. Μωραΐτης τόνισε ότι για να σωθεί η παράταξη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πρέπει να γίνει άμεσα συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας. «Το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε ένα κόμμα στελεχών και παραγόντων, έτσι δεν μπορεί να ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:11