08/08/2020 09:40:45
12.12.2014 / ΠΟΝΤΙΚΙ ART

«Στου Καββαδία τ\' ανοιχτά» με 28 μελοποιημένα ποιήματα

 «Στου Καββαδία τ\' ανοιχτά» με 28 μελοποιημένα ποιήματα - Media

Ένα από τα καλύτερα αφιερώματα για τον Νίκο Καββαδία  που έχουμε δει. Για δύο ακόμα Παρασκευές, σήμερα 12 και στις  19 Δεκεμβρίου, στον Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο», μια ομάδα ηθοποιών και μουσικών θα  κάνει  ένα μουσικό ταξίδι στην ποίηση του Νίκου Καββαδία και θα μας δώσεις τη δυνατότητα να περιπλανηθούμε στις αγαπημένες θάλασσες του ποιητή με κείμενα και τραγούδια με τη μουσικο-θεατρική παράσταση «Στου Καββαδία τ’  ανοιχτά».

Η παράσταση περιλαμβάνει 28 μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Καββαδία στα οποία παρεμβάλλεται μια μυθοπλασία με αναφορές στην ζωή και  στην μυθολογία του ποιητή.Ο τίτλος της παράστασης είναι εμπνευσμένος από το τραγούδι του Κώστα Καλδάρα « μ’ ένα καράβι ψεύτικο», το οποίο είναι και το εναρκτήριο κομμάτι.

Πέντε άτομα επί σκηνής, θα είναι οι ναυτίλοι σε αυτό το  ταξίδι φυγής:

η Μαίρη Καλδάρα (Κείμενα- Σκηνοθεσία- Αφήγηση),  ο Γιάννης Λίνας (Μουσική Επιμέλεια-Τραγούδι- Κιθάρα) και μαζί τους οι: Μιχάλης Γεράνιος:  Κιθάρα – τραγούδι, Σοφοκλής Σκούλτσος: Βιολί, Γιώργος Βλάσσης: Πιάνο
-  Χώρος Τέχνης «Ιδιόμελο», Ελευθερίου Βενιζέλου 17, Μαρούσι (κοντά στον Σταθμό του ΗΣΑΠ)
έναρξη: 8.30μμ, είσοδος με ποτό: 10 ευρώ, Τηλ.: 210 6817042

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.