search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:35
MENU CLOSE

«Στου Καββαδία τ’ ανοιχτά» με 28 μελοποιημένα ποιήματα

12.12.2014 13:26
«Στου Καββαδία τ\

Ένα από τα καλύτερα αφιερώματα για τον Νίκο Καββαδία  που έχουμε δει.

Ένα από τα καλύτερα αφιερώματα για τον Νίκο Καββαδία  που έχουμε δει. Για δύο ακόμα Παρασκευές, σήμερα 12 και στις  19 Δεκεμβρίου, στον Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο», μια ομάδα ηθοποιών και μουσικών θα  κάνει  ένα μουσικό ταξίδι στην ποίηση του Νίκου Καββαδία και θα μας δώσεις τη δυνατότητα να περιπλανηθούμε στις αγαπημένες θάλασσες του ποιητή με κείμενα και τραγούδια με τη μουσικο-θεατρική παράσταση «Στου Καββαδία τ’  ανοιχτά».

Η παράσταση περιλαμβάνει 28 μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Καββαδία στα οποία παρεμβάλλεται μια μυθοπλασία με αναφορές στην ζωή και  στην μυθολογία του ποιητή.Ο τίτλος της παράστασης είναι εμπνευσμένος από το τραγούδι του Κώστα Καλδάρα « μ’ ένα καράβι ψεύτικο», το οποίο είναι και το εναρκτήριο κομμάτι.

Πέντε άτομα επί σκηνής, θα είναι οι ναυτίλοι σε αυτό το  ταξίδι φυγής:

η Μαίρη Καλδάρα (Κείμενα- Σκηνοθεσία- Αφήγηση),  ο Γιάννης Λίνας (Μουσική Επιμέλεια-Τραγούδι- Κιθάρα) και μαζί τους οι: Μιχάλης Γεράνιος:  Κιθάρα – τραγούδι, Σοφοκλής Σκούλτσος: Βιολί, Γιώργος Βλάσσης: Πιάνο
–  Χώρος Τέχνης «Ιδιόμελο», Ελευθερίου Βενιζέλου 17, Μαρούσι (κοντά στον Σταθμό του ΗΣΑΠ)
έναρξη: 8.30μμ, είσοδος με ποτό: 10 ευρώ, Τηλ.: 210 6817042

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:35