19/10/2019 11:57:10

Υπέρ της Διαβάτη, ο Π. Φιλιππίδης – Έχω μετανιώσει για κάθε ένα βραβείο

Υπέρ της Διαβάτη, ο Π. Φιλιππίδης – Έχω μετανιώσει για κάθε ένα βραβείο - Media

Θέση υπέρ της Χρυσούλας Διαβάτη για τα όσα έγιναν στα πρόσφατα βραβεία θεάτρου "Κάρολος Κουν", πήρε ο δημοφιλής ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μιλώντας στον Βήμα FM. «Η Διαβάτη έχει δίκιο. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός, η οποία έχει παίξει και έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο θέατρο και έχει αφιερώσει πραγματικά τη ζωή της σ’ αυτό.»
 
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, συμπλήρωσε ακόμα για τη Χρυσούλα Διαβάτη, ότι «Το πάθος και η ενέργειά της και ο τρόπος με τον οποίο έχει παίξει οποιοδήποτε είδος είναι εξίσου σημαντικά και μιλάει με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο πάθος και πρέπει να την καταλάβουμε. Πονάει γι’ αυτό. Ο καθένας, όπως έχουμε γίνει σήμερα, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και αυτό διεκδικεί. Αν το πούμε αυτό, ας κάνει ό,τι θέλει καθένας. Το τελικό κριτήριο είναι ο κόσμος. Φτάνει να μην καθοδηγείται, να μην παραπλανάται.»
 
Για τα όσα έγιναν στα βραβεία «Κάρολος Κουν», ο έμπειρος καλλιτέχνης, τόνισε: «Για τον Σάκη Ρουβά, είπαμε ότι αν αποφασίσει κανείς να κάνει ό,τι θέλει, ας μας το πει και αυτός. Το αν έπρεπε να βραβευθεί είναι θέμα επιτροπής. Δεν θα ήμουν, όμως, σε καμία επιτροπή και ας πούμε ότι έχω μετανιώσει και για κάθε ένα βραβείο που έχω πάρει. Δεν θα ήθελα και συνεχίζω να πιστεύω ότι τα βραβεία δεν είναι σημαντικά»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.