search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Υπέρ της Διαβάτη, ο Π. Φιλιππίδης – Έχω μετανιώσει για κάθε ένα βραβείο

12.12.2014 16:22
Υπέρ της Διαβάτη, ο Π. Φιλιππίδης – Έχω μετανιώσει για κάθε ένα βραβείο - Media

Θέση υπέρ της Χρυσούλας Διαβάτη για τα όσα έγιναν στα πρόσφατα βραβεία θεάτρου "Κάρολος Κουν", πήρε ο δημοφιλής ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

Θέση υπέρ της Χρυσούλας Διαβάτη για τα όσα έγιναν στα πρόσφατα βραβεία θεάτρου "Κάρολος Κουν", πήρε ο δημοφιλής ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μιλώντας στον Βήμα FM. «Η Διαβάτη έχει δίκιο. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός, η οποία έχει παίξει και έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο θέατρο και έχει αφιερώσει πραγματικά τη ζωή της σ’ αυτό.»
 
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, συμπλήρωσε ακόμα για τη Χρυσούλα Διαβάτη, ότι «Το πάθος και η ενέργειά της και ο τρόπος με τον οποίο έχει παίξει οποιοδήποτε είδος είναι εξίσου σημαντικά και μιλάει με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο πάθος και πρέπει να την καταλάβουμε. Πονάει γι’ αυτό. Ο καθένας, όπως έχουμε γίνει σήμερα, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και αυτό διεκδικεί. Αν το πούμε αυτό, ας κάνει ό,τι θέλει καθένας. Το τελικό κριτήριο είναι ο κόσμος. Φτάνει να μην καθοδηγείται, να μην παραπλανάται.»
 
Για τα όσα έγιναν στα βραβεία «Κάρολος Κουν», ο έμπειρος καλλιτέχνης, τόνισε: «Για τον Σάκη Ρουβά, είπαμε ότι αν αποφασίσει κανείς να κάνει ό,τι θέλει, ας μας το πει και αυτός. Το αν έπρεπε να βραβευθεί είναι θέμα επιτροπής. Δεν θα ήμουν, όμως, σε καμία επιτροπή και ας πούμε ότι έχω μετανιώσει και για κάθε ένα βραβείο που έχω πάρει. Δεν θα ήθελα και συνεχίζω να πιστεύω ότι τα βραβεία δεν είναι σημαντικά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44