search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Τυράκια και φάκες(Δημοσιεύτηκε στο “Π” 28/10/2009)

30.10.2009 10:53

Στο… ράφι κινδυνεύει να μείνει τελικά η διαφημισμένη ως πολύφερνη νύφη Wind Hellas, αφού κατ’ ουσίαν η διαδικασία εξυγίανσής της θα συνεχιστεί χωρίς υποψήφιο αγοραστή.

τυράκια…

Στο… ράφι κινδυνεύει να μείνει τελικά η διαφημισμένη ως πολύφερνη νύφη Wind Hellas, αφού κατ’ ουσίαν η διαδικασία εξυγίανσής της θα συνεχιστεί χωρίς υποψήφιο αγοραστή.

Σε ανακοίνωσή της, η Hellas II, το επιχειρηματικό σχήμα που ελέγχει τη Wind, ξεκαθαρίζει ότι δεσμευτικές προσφορές υποβλήθηκαν τελικώς μόνο από τον σημερινό ιδιοκτήτη της Wind (τη Weather Investments, που ελέγχεται από τον Αιγύπτιο επιχειρηματία Ναγκίμπ Σαουίρις) αλλά και την επιτροπή των κατόχων Ομολόγων Μειωμένης Εξασφάλισης.

Στην ουσία πρόκειται για ένα ιδιότυπο μπρα ντε φερ του Σαούιρις με τους άτυχους δανειστές της εταιρείας που επένδυσαν 1,2 δισεκατομμύρια. Ο πρώτος τους δίνει 150 περίπου εκατομμύρια για να φύγουν και αυτοί του δίνουν κάτι παραπάνω για να φύγει αυτός!

… και φάκες

Το τι θα συμβεί τελικώς στην πολύπαθη εταιρεία, θα το μάθουμε μάλλον σύντομα, αφού ο στόχος είναι να προσδιοριστεί ο προτιμώμενος πλειοδότης στις αρχές της εβδομάδας που ξεκινά στις 2 Νοεμβρίου 2009.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50