search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:14
MENU CLOSE

Δεν βλέπουν εκλογή ΠτΔ και παραιτούνται διοικητές και γ.γ. δημοσίων οργανισμών

16.12.2014 16:09
Δεν βλέπουν εκλογή ΠτΔ και παραιτούνται διοικητές και γ.γ. δημοσίων οργανισμών - Media

Εκλογές… βλέπουν γενικοί γραμματείς και διοικητές δημοσίων οργανισμών, οι οποίοι παραιτούνται από τις θέσεις τους, για να συμπεριληφθούν σε ψηφοδέλτια.

Εκλογές… βλέπουν γενικοί γραμματείς και διοικητές δημοσίων οργανισμών, οι οποίοι παραιτούνται από τις θέσεις τους, για να συμπεριληφθούν σε ψηφοδέλτια.

Τις παραιτήσεις τους, έχουν υποβάλει, οι πρόεδροι του ΕΚΑΒ, του ΟΚΑΝΑ, του ΕΣΥΠ, ενώ αναμένονται ακόμα εκείνες του προέδρου του ΕΟΦ και του γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων.

Ο Δημήτρης Παπαγιαννίδης, πρόεδρος του ΕΚΑΒ, υπέβαλε το βράδυ της Δευτέρας την παραίτησή του στον Υπουργό Υγείας. Έδωσε μάλιστα και ανακοίνωση στη δημοσιότητα, η οποία αναφέρει: «Σας ενημερώνω ότι υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του ΕΚΑΒ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για να πολιτευτώ στο νομό Λέσβου».

Ο Μιχάλης Κατρίνης, πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, υπέβαλε και εκείνος την παραίτησή του στο Μάκη Βορίδη. Ο συγκεκριμένος, έχει εκλεγεί στο παρελθόν, βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Άγγελος Τόλκας, έχει υποβάλει την παραίτησή του, από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντας συμβούλου του «Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας» από την 1η Δεκέμβρη. Η παραίτησή του έγινε δεκτή, από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα.

Ο Άγγελος Τσιγκρής, υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και αναμένεται και εκείνος με τη σειρά του να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Τις παραιτήσεις τους, αναμένεται ακόμα να υποβάλλουν, οι Στράτος Σιμόπουλος, γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων και Δημήτρης Λιντζέρης, πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:14