search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:04
MENU CLOSE

Ο Σαμαράς φέρνει τα όρνεα

16.12.2014 22:00
Ο Σαμαράς φέρνει τα όρνεα - Media

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται… λέει το γνωστό ρητό, το οποίο στην περίπτωση μας, ταιριάζει γάντι, με τον  σωτήρα – Σαμαρά, ο οποίος έχει πλέον ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα με το σύνθημα «εκστρατεία τρομοκράτησης της ελληνικής κοινής γνώμης»

 
Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται… λέει το γνωστό ρητό, το οποίο στην περίπτωση μας, ταιριάζει γάντι, με τον  σωτήρα – Σαμαρά, ο οποίος έχει πλέον ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα με το σύνθημα «εκστρατεία τρομοκράτησης της ελληνικής κοινής γνώμης»
 
Το τι δεν έχει πει το στόμα του. Την μια μιλά για grexit, την άλλη μιλά για άδεια ΑΤΜ, την άλλη λέει για πτώχευση… Κινδυνολογεί σπέρνοντας τον πανικό και φέρνοντας το χάος, δήθεν τάχα μου για την επόμενη μέρα, σε περίπτωση που δεν θα είναι ο ίδιος στην εξουσία. Ελπίζει ότι θα μαζέψει τα ψηφαλάκια ώστε να ξαναβγεί στις εκλογές για να συνεχίσει την αντί-λαϊκή κυβερνητική του πολιτική… η οποία όμως δεν πείθει!!!  Παράλληλα ανοίγει απροκάλυπτα το δρόμο και τις ορέξεις στην εγχώρια διαπλοκή και στη διεθνή τοκογλυφία…χωρίς έλεος.
 
Μάλιστα «αναγκάζει» διάφορους πολιτικούς φορείς αλλά και θεσμικούς οικονομικούς λειτουργούς (βλ. Στουρνάρα) σε δηλώσεις στήριξης της Κυβέρνησης με τη σωστή δόση τρόμου σε περίπτωση που περνά από το μυαλό των Ελλήνων να ψηφίσουν κάτι άλλο πέρα από αυτόν!!!  Αλλά είπαμε μπροστά στην προσωπική του διάσωση δεν βάζει ούτε την χώρα του!!!
 
Έως και ξένα ΜΜΕ τους  έχουν πάρει χαμπάρι και τον αναλύουν σαν ειδικό φαινόμενο. Συγκεκριμένα η Helena Smith των Guardian, αναφέρεται εκτενώς στις απροκάλυπτες παρεμβάσεις ξένων παραγόντων, ενώ παραθέτει σχόλιο στενού συνεργάτη του Α. Σαμαρά, ο οποίος χαρακτηρίζει ως "win-win" για την κυβέρνηση την επιχείρηση τρομοκράτησης.
 
"Ακόμα κι αν χάσουμε στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πάλι θα βγούμε κερδισμένοι επειδή οι ψηφοφόροι θα κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για το χάος που προκλήθηκε και αυτό θα μας εξασφαλίσει τη νίκη στις εθνικές εκλογές", δηλώνει – σύμφωνα με το δημοσίευμα – ο συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Στο κλίμα τρόμου των ψηφοφόρων που καλλιεργείται εντάσσεται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τόσο η επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα δύο ημέρες πριν αρχίσουν οι ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και η παρέμβαση Γιούνκερ στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας.
 
Και οι Έλληνες κοιμούνται στα χαμομήλια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:04