search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ ενάντια στις απολύσεις (Photos)

17.12.2014 05:27
Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ ενάντια στις απολύσεις (Photos) - Media

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας με αίτημα την επαναπρόσληψη των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων, την κατάργηση του νόμου της διαθεσιμότητας και την επαναλειτουργία όλων των δομών και υπηρεσιών του Δημοσίου που καταργήθηκαν.

Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από την ΑΔΕΔΥ, που ζητά την επαναπρόσληψη των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων, την κατάργηση του νόμου της διαθεσιμότητας και την επαναλειτουργία όλων των δομών και υπηρεσιών του Δημοσίου που καταργήθηκαν.

Περίπου 150 άτομα δεν πτοήθηκαν από τη βροχή και συγκεντρώθηκαν αρχικά στην Πλατεία Κλαυθμώνος…

Ακολούθησε πορεία με τη συμμετοχή της ΟΛΜΕ, της ΚΕΕΡΦΑ αλλά και φοιτητών.

 Η πορεία κατέληξε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Παναττική στάση εργασίας

Για να καταστεί δυνατή η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στην κινητοποίηση, η ΑΔΕΔΥ είχε εξαγγείλει παναττική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, ενώ είχε απευθύνει κάλεσμα «στα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αυτή την ημέρα να προγραμματίσουν συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, διαβήματα διαμαρτυρίας κλπ. για να αναδείξουν το κορυφαίο για το δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο θέμα των απολύσεων».
 
 Η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας και για τους υπαλλήλους των νομών στους οποίους θα πραγματοποιηθούν ανάλογες δράσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:30