07/06/2020 06:16:15

Οι Ρώσοι τρολάρουν το νόμισμα τους!

Οι Ρώσοι τρολάρουν το νόμισμα τους! - Media

«Τι θα επιθυμούσατε να αλλάξετε στο παρελθόν σας; Τα ρούβλια μου!». Μπροστά στην θεαματική πτώση της συναλλαγματικής ισοτιμίας του νομίσματός τους, του ρουβλίου, που έχασε την Τρίτη το 20% της αξίας του έναντι του ευρώ και του δολαρίου, οι Ρώσοι αντιδρούν με άφθονο «μαύρο χιούμορ».
 
Στους δρόμους όπως και τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης τα πικρά αστεία δίνουν και παίρνουν: «Όταν το ρολόι του Κρεμλίνου σημάνει 12, το ρούβλι θα μεταμορφωθεί σε κολοκύθα...» προειδοποίησε ο χρήστης του διαδικτύου @Fake_MIRF.
 
«Βγήκα μόνο για ένα τσιγάρο και να, το ρούβλι μειώθηκε κατά 4 μονάδες» υποστηρίζει ένας άλλος χρήστης, ο @userpig στο Twitter. «Σταμάτα να καπνίζεις!» του απαντούν άλλοι χρήστες.
 
Έπειτα από πολλές χρηματοπιστωτικές κρίσεις κατά τη διάρκεια των οποίων πολλοί Ρώσοι έχασαν όλες τους τις οικονομίες, οι πολίτες τώρα καταφεύγουν στο χιούμορ την ώρα που το ρούβλι έχει χάσει το 60% της αξίας του έναντι του δολαρίου από τις αρχές του έτους.
 
«Έφτιαξα το τσάι μου πριν από 2 ρούβλια και είναι ακόμα ζεστό»: ένας μετά τον άλλο οι χρήστες του διαδικτύου ανήρτησαν το αστείο αυτό στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη όταν η ισοτιμία του ευρώ ξεπέρασε το απίστευτο όριο των 100 ρουβλιών.
 
«Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι σταθεροποίησε το ρούβλι, η ισοτιμία του οποίου τώρα βρίσκεται σε σταθερή πτώση» ειρωνεύτηκε ένας χρήστης αναφερόμενος στην παρέμβαση της ρωσικής κεντρικής τράπεζας η οποία ανακοίνωσε πως αυξάνει το βασικό επιτόκιο στο 17%.
 
«Η οικονομία των ΗΠΑ βρίσκεται σε πτώση, όμως το δολάριο είναι σταθερό. Η οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται σε πτώση όμως το ευρώ είναι σταθερό. Η οικονομία της Ρωσίας είναι σταθερή, όμως το ρούβλι σημειώνει πτώση» έγραψε ένας άλλος χρήστης του Twitter.
 
«Όταν το δολάριο θα αξίζει 666 ρούβλια, θα φταίει ο διάβολος» σχολίασε ο surkov.russia επίσης στο Twitter.
 
Ένας Ρώσος εκμυστηρεύτηκε στην φίλη του ότι όλη του η περιουσία είναι μόλις 100 ευρώ: «Φανταστικό! Σε 5 χρόνια θα είσαι εκατομμυριούχος» του απάντησε εκείνη.
 
«Το ρούβλι χάνει την αξία του και ο αριθμός των αστείων αυξάνεται» συμπεραίνει ένας χρήστης...
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.