search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Οι πρώτες φωτογραφίες του σκηνικού της «Πιάφ» από το Εθνικό

17.12.2014 13:43
Οι πρώτες φωτογραφίες του σκηνικού της «Πιάφ» από το Εθνικό - Media

Παίρνουμε μια μικρή «γεύση» από την παράσταση «Πιάφ» της Παμ Γκεμς που θα μας ταξιδέψει στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι του περασμένου αιώνα…

Παίρνουμε μια μικρή «γεύση» από την παράσταση «Πιάφ» της Παμ Γκεμς που θα μας ταξιδέψει στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι του περασμένου αιώνα…
 
Πριν λίγες μέρες, αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του Εθνικού Θεάτρου στο Facebook οι πρώτες φωτογραφίες από τη μακέτα του σκηνικού της παράστασης «Πιάφ». Η μουσικοθεατρική παράσταση της Παμ Γκεμς θα ανέβει τον Φεβρουάριο του 2015, σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, στο Θέατρο Rex – Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».

Το έργο αποτελεί ένα οδοιπορικό στη ζωή της σπουδαίας ερμηνεύτριας Εντίθ Πιάφ που σφράγισε το γαλλικό αλλά και το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα του 20ου αιώνα με τη δυνατή και αισθαντική φωνή της. Στην σκηνή θα ζωντανέψουν οι έρωτες, τα πάθη και τα ιστορικά πρόσωπα, που μεσουράνησαν στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα του περασμένου αιώνα, και συνδέθηκαν μαζί της κατά τη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής της.


 
Πρωταγωνιστεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μαζί της οι Γιάννης  Αθιτάκης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Μαρίνα Ασλάνογλου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Μαρίνος Δεσύλλας, Ευγενία Δημητροπούλου, Δημήτρης Καραμπέτσης, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νίκος Μαγδαληνός, Γεωργία Μητροπούλου, Στέφανος Μουαγκιέ, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, Σπύρος Μπιμπίλας, Τάσος Πυργιέρης, Δήμητρα Σιγάλα, Χρήστος Στέργιογλου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Αντώνης Χαντζής. Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης επιμελείται η Αναστασία Αρσένη, τη χορογραφία ο Φώτης Διαμαντόπουλος, ενώ τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος. Τη μουσική έχει συνθέσει ο Θοδωρής Οικονόμου. Η μουσική διδασκαλία ανήκει στη Μελίνα Παιονίδου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:00