search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:30
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου

17.12.2014 22:00
oldphotosprotoselido_18.121418846444.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μαγειρείο για είκοσι» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο και τις κωλοτούμπες που επιστρατεύει η κυβέρνηση για να αποφύγει τις εκλογές.

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μαγειρείο για είκοσι» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο και τις κωλοτούμπες που επιστρατεύει η κυβέρνηση για να αποφύγει τις εκλογές.
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Τελευταία ελπίδα για τους 180 η… ανακοίνωση εκλογών.

ΣΥΡΙΖΑ: Κατοχυρώνει την πρωτιά ανεξαρτήτως της εκλογής Προέδρου. Πώς θα πορευτεί η Κουμουνδούρου ώς τις 29 Δεκεμβρίου.
 
ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ: Ψύχραιμη η Μέρκελ με τον Τσίπρα, θεωρεί ζημιά την… τρομολαγνεία. Βασικός στόχος η εποπτεία διαρκείας με δικλείδες ασφαλείας.
 
ΕΡΕΥΝΑ: Οι εθνοσωτήρες σκοτώνουν τον δασικό πλούτο της χώρας. Όλες οι αλλαγές για τον δασικό πλούτο που εξυπηρετούν συμφέροντα με ονοματεπώνυμο.
 
Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»:
 
Χόμπιτ: H διάσημη τριλογία του Τόλκιν φτάνει στο τέλος της / Ένας τέλειος εφιάλτης / Τα πιο ενδιαφέροντα πολιτιστικά δρώμενα της εβδομάδας / «To Σπίτι» του Γιώργου Μήτα
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:30