search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Ο Ψαριανός, ο Τατσόπουλος, το… παλτό και οι αντιδράσεις (Photos)

18.12.2014 12:50
Ο Ψαριανός, ο Τατσόπουλος, το... παλτό και οι αντιδράσεις (Photos) - Media

Ερωτηματικά και πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσαν οι φωτογραφίες, απο τη χθεσινή ψηφοφορία που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Ψαριανό, τον Πέτρο Τατσόπουλο και το… παλτό της Ραχήλ Μακρή.

Ερωτηματικά και πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσαν οι φωτογραφίες, απο τη χθεσινή ψηφοφορία, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Ψαριανό, τον Πέτρο Τατσόπουλο και το… παλτό της Ραχήλ Μακρή.
 
Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο Πέτρος Τατσόπουλος να περιφέρει το παλτό της Ραχήλ Μακρή γελώντας μαζί με τους συναδέλφους, ανεξάρτητους βουλευτές όπως ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Σπύρος Λυκούδης και Γρηγόρης Ψαριανός.
 
Κανείς δεν γνωρίζει πού ακριβώς είναι το αστείο, ωστόσο στη συνέχεια ο Γρηγόρης Ψαριανός φαίνεται να σκύβει και να… μυρίζει (!) το παλτό της Ραχήλ Μακρή, κάτι που προκαλεί και πάλι γέλια μέχρι δακρύων στο πηγαδάκι…
 
Το περιστατικό σχολιάστηκε εκτενώς στα social media με δηκτικά σχόλια για τους βουλευτές, πρωταγωνιστές του περιστατικού.

Photo/Marios Lolos

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28