search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:00
MENU CLOSE

Νέα επεισόδια στο σίριαλ με το παλτό – Τι λένε οι πρωταγωνιστές

19.12.2014 07:42
Νέα επεισόδια στο σίριαλ με το παλτό - Τι λένε οι πρωταγωνιστές - Media

Με καυστικό τρόπο σχολίασε το περιστατικό με το παλτό της η Ραχήλ Μακρή. Τι απαντά ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Απάντηση σε Ψαριανό και Τατσόπουλο για το περιστατικό με το παλτό της, έδωσε η Ραχήλ Μακρή.

Όλα ξεκίνησαν από τη φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου,  η οποία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και δείχνει τον Πέτρο Τατσόπουλο να κρατά το παλτό και τον Γρηγόρη Ψαριανό να το… μυρίζει.

Μακρή: Οι πιθανώς ανίκανοι μυρίζουν σαν τον σκύλο

"Η φύση είναι σοφή. Όταν επέρχεται οποιαδήποτε είδους ανικανότητα ενός οργάνου, προσπαθεί να αντικαταστήσει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του από άλλα όργανα λιγότερο ή περισσότερο σχετικά" ανέφερε η ανεξάρτητη βουλευτής σε στενούς της συνεργάτες σχολιάζοντας τη φωτογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.
 
"Δεν μπορώ να σκεφτώ, βέβαια, ποιανού οργάνου δυσλειτουργία ή ανικανότητα αντικαθιστά η γλώσσα, παράγοντας δηλώσεις για τακτοποίηση της μισής Αθήνας ή η μύτη λαμβάνοντας αγχωμένες βαθιές εισπνοές από ένα γυναικείο παλτό…. Και για όσους δεν κατάλαβαν οι πιθανώς ανίκανοι μυρίζουν σαν τον σκύλο" τους έλεγε η κυρία Μακρή απαντώντας έτσι στους κ.κ. Τατσόπουλο και Ψαριανό.
 
Η απάντηση του Γρηγόρη Ψαριανού

 
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολίασε το περιστατικό λέγοντας:
 
«Οταν μπήκα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, κάτι μύριζε. Δεν γνώριζα ακριβώς τι και άρχισα να μυρίζω και εγώ διάφορα πράγματα για να δω τι μύριζε. Είδα το γαλάζιο παλτό της Ραχήλ. Ήθελα να δω τι το έχουν… ψεκάσει, τι είδος ψεκασμού τού έχουν κάνει, και το μύρισα. Επειδή σπούδασα χημεία, διαπίστωσα ότι το ψέκασαν με… Κ24».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33