search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29
MENU CLOSE

Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ΟΤΕ

19.12.2014 13:57
Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ΟΤΕ - Media

Κατά το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 πιστοποιήθηκε ο ΟΤΕ για το σύνολο των δραστηριοτήτων του.

Κατά το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 πιστοποιήθηκε ο ΟΤΕ για το σύνολο των δραστηριοτήτων του. Η πιστοποίηση αυτή είναι αποτέλεσμα του ανασχεδιασμού όλων των διαδικασιών της εταιρείας,με στόχο την καλύτερη εμπειρία του πελάτη.
 
Ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών και Συστημάτων Πληροφορικής Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γιώργος Αθανασόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η αποτελεσματικότητα μίας εταιρείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίαςτης. Στον ΟΤΕ, τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο, προχωρήσαμε σε ανασχεδιασμό όλων των διαδικασιών μας,αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχουν τα συστήματα και οι νέες τεχνολογίες καιυιοθετώντας νέες πρακτικές λειτουργίας. Η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008, για το σύνολο των δραστηριοτήτων τουΟΤΕ, αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς ώστε να προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας.»
 
Για την επίτευξη της πιστοποίησης ο ΟΤΕ εφάρμοσε τα τελευταία δύο χρόνια  νέες πρωτοποριακές μεθόδους ανάλυσης, καταγραφής, και βελτιστοποίησης διεργασιών και διαδικασιών, ενώ σταδιακά προχώρησε και σε κατάργηση παρωχημένων πρακτικών και κανονισμών.
 
Η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008αφορά στο σύνολο των δραστηριοτήτων του ΟΤΕ και συγκεκριμένα το «Σχεδιασμό, Ανάπτυξη και Εμπορική Διάθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Επικοινωνιών», το «Σχεδιασμό, Υλοποίηση, Λειτουργία και Συντήρηση Δικτύων, Συστημάτων Επικοινωνιών, Υποδομών Πληροφορικής», τις «Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών», τις «Υποστηρικτικές Λειτουργίες» και τη «Λειτουργία Καταστημάτων».
 
Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από τον ανεξάρτητο φορέα TUV Hellas (μέλος του TUV NordGroup) και το σχετικό πιστοποιητικό έχει διάρκεια τριών ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:28