search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Ξέχασαν να προσγειωθούν(Δημοσιεύτηκε στο “Π” 28/10/2009)

30.10.2009 11:14

Ένα αεροπλάνο της Νορθ Ουέστ, που πραγματοποιούσε την πτήση από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας στη Μινεάπολη της Μινεσότας, ξεπέρασε τον τελικό προορισμό του κατά 240 χιλιόμετρα γιατί οι πιλότοι ήταν απορροφημένοι από μια «ζωηρή συζήτηση»!

Ένα αεροπλάνο της Νορθ Ουέστ, που πραγματοποιούσε την πτήση από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας στη Μινεάπολη της Μινεσότας, ξεπέρασε τον τελικό προορισμό του κατά 240 χιλιόμετρα γιατί οι πιλότοι ήταν απορροφημένοι από μια «ζωηρή συζήτηση»! Η ομοσπονδιακή αστυνομία ανέκρινε ήδη το πλήρωμα, και το Γραφείο Ασφάλειας πτήσεων ξεκίνησε ανάκριση. Ο φόβος για μια αεροπειρατεία έκανε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, που έχασαν την επαφή με το αεροπλάνο με 147 επιβάτες, να ζητήσουν τη βοήθεια της πολεμικής αεροπορίας, η οποία έθεσε σε επιφυλακή τέσσερα καταδιωκτικά. Τελικά οι πιλότοι κατάλαβαν ότι είχαν περάσει τη Μινεάπολη, αποκατέστησαν την επικοινωνία, έκαναν στροφή 180 μοιρών και προσγειώθηκαν χωρίς προβλήματα. Σύμφωνα με την ανάκριση, οι πιλότοι εξήγησαν ότι είχαν εμπλακεί σε μια «ζωηρή συζήτηση» για το μέλλον της εταιρείας τους και αφαιρέθηκαν! Η αστυνομία θα εξετάσει και το «μαύρο κουτί» για να δει τι διαμείφθηκε μεταξύ τους για τα περαιτέρω… Δεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33