search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Άδειασε το ΟΑΚΑ ύστερα από τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα στο ματς Παναθηναϊκος – Μπαρτσελόνα

20.12.2014 07:51
Άδειασε το ΟΑΚΑ ύστερα από τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα στο ματς Παναθηναϊκος - Μπαρτσελόνα - Media

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα βρισκόταν στο ημίχρονο όταν οι αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να αποχωρήσει από το γήπεδο γιατί υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα βρισκόταν στο ημίχρονο, το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να αποχωρήσει από το γήπεδο γιατί υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα.
 
Οι Αρχές εκκένωσαν το γήπεδο και άμεσα αστυνομικοί με εκπαιδευμένο σκύλο άρχισαν τους ελέγχους στους χώρους του γηπέδου. Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης των δυο ομάδων για την Ευρωλίγκα ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση και αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος. Πολλοί από τους θεατές έφυγαν οριστικά από το γήπεδο ενώ περίπου 4.000 φίλοι του Παναθηναϊκού επέστρεψαν και παρακολούθησαν το ματς. 
 
Για την ιστορία, σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 80-67 από την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας (10η αγωνιστική). Οι δύο ομάδες συνεχίζουν στη φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου και θα ξανασυναντηθούν, καθώς θα συνυπάρξουν στον 5ο όμιλο της Ευρωλίγκας.
 
Τα δεκάλεπτα: 10-21, 23-40, 47-60, 67-80.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51