search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Κύκλοι της Εισαγγελίας διαψεύδουν Καμμένο – Χαϊκάλη

21.12.2014 16:15
Κύκλοι της Εισαγγελίας διαψεύδουν Καμμένο - Χαϊκάλη - Media

Κύκλοι της Εισαγγελίας Εφετών διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα υποστήριξε η δικηγόρος του Παύλου Χαϊκάλη, για τη μη κατάθεση στην εισαγγελία του ονόματος του διαβόητου «μεσάζοντα».

Κύκλοι της Εισαγγελίας Εφετών διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα υποστήριξε η δικηγόρος του Παύλου Χαϊκάλη, για τη μη κατάθεση στην εισαγγελία του ονόματος του διαβόητου «μεσάζοντα».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ουδέποτε υπήρξε παρότρυνση από τους αρμόδιους εισαγγελείς προς τους κ.κ. Χαϊκάλη και Καμμένο να μην αποκαλύψουν το όνομα του ανθρώπου που σκόπευε να προχωρήσει στον χρηματισμό του βουλευτή των ΑΝΕΛ. Αντίθετα, τους ζητήθηκε και μάλιστα επί  επιτάσεως να αποκαλύψουν το όνομα του, όμως, τόσο ο κύριος Καμμένος όσο και ο κύριος Χαϊκάλης αρνήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή.
 
Την ίδια ώρα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης διαψεύδει για μια ακόμη φορά, μέσα σε λίγες ώρες τον "εαυτό" του , αφού τώρα  – μέσω κύκλων –  παραδέχεται ότι παρέλαβε από την εισαγγελία το αμοντάριστο υλικό συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 14 λεπτών, το οποίο αφού εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ για απομαγνητοφώνηση, στη συνέχεια επιστράφηκε στην Εισαγγελία.
Εφόσον στην πορεία της έρευνας, ζητηθεί από τη Διεύθυνση της Ασφάλειας Αττικής η περαιτέρω συνδρομή της, θα ενεργήσει σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:29