search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:50
MENU CLOSE

Δεν θέλουν πολωνική κόκα-κόλα(Δημοσιεύτηκε στο “Π” 28/10/2009)

30.10.2009 11:15

Στην ισπανική Βουλή, οι βουλευτές δεν αστειεύονται ακόμα και με τις ετικέτες των αναψυκτικών: θα πρέπει ό,τι καταναλώνεται εκεί, να έχει κατασκευαστεί στην Ισπανία και όχι στην Πολωνία, όπως ήταν τα αναψυκτικά κόκα-κόλα, τα οποία προσφέρονταν ώς τώρα.

Στην ισπανική Βουλή, οι βουλευτές δεν αστειεύονται ακόμα και με τις ετικέτες των αναψυκτικών: θα πρέπει ό,τι καταναλώνεται εκεί, να έχει κατασκευαστεί στην Ισπανία και όχι στην Πολωνία, όπως ήταν τα αναψυκτικά κόκα-κόλα, τα οποία προσφέρονταν ώς τώρα. Ο σοσιαλιστής πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Χοσέ Μπόνο ενημερώθηκε από έναν δημοσιογράφο για το γεγονός ότι η κόκα-κόλα στο κυλικείο είχε ετικέτες γραμμένες στα πολωνικά. Αμέσως επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της επιχείρησης που έχει αναλάβει την εστίαση της Βουλής και του ζήτησε να αντικατασταθούν αμέσως τα μπουκάλια και τα κουτάκια με αντίστοιχα με ισπανικές ετικέτες. Εκπρόσωπός του δήλωσε ότι η σύσταση αυτή έγινε μόνο και μόνο γιατί «ο καταναλωτής πρέπει να μπορεί να διαβάζει στα ισπανικά τις διατροφικές πληροφορίες που είναι γραμμένες πάνω στα αναψυκτικά» και δεν είχε να κάνει με τη χώρα προέλευσης του προϊόντος… Σύμφωνα με τον Χοσέ Μπόνο, δεν είναι και τόσο σωστό στο εσωτερικό του «οίκου των Ισπανών» να μην υπάρχει ισπανική κόκα-κόλα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50