search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:12
MENU CLOSE

Τι κατέθεσε ο Γ. Αποστολόπουλος για την εμπλοκή του στην υπόθεση Χαϊκάλη

22.12.2014 11:41
Το πόρισμα του εισαγγελέα για την υπόθεση Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου - Media

Αρνήθηκε οποιαδήποτε «τέλεση του εγκλήματος της δωροδοκίας» ο φερόμενος ως μεσάζων για τον χρηματισμό του Π. Χαϊκάλη, Γ. Αποστολόπουλος.

 
Αρνήθηκε οποιαδήποτε «τέλεση του εγκλήματος της δωροδοκίας» ο φερόμενος ως μεσάζων για τον χρηματισμό του Π. Χαϊκάλη, Γ. Αποστολόπουλος.
 
Στην κατάθεσή του ενώπιον του Αντιεισαγγελέα Εφετών, ο Γ. Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι υπήρξε «ιδρυτικό μέλος του κινήματος ΑΝ.ΕΛ., ένας από τους συντάκτες του οικονομικού προγράμματος των εκλογών 2012 και έως την Άνοιξη 2013 σύμβουλος επί οικονομικών θεμάτων του Προέδρου κ. Πάνου Καμένου».
 
«Αποχώρησα με δική μου πρωτοβουλία και θέληση από αυτή τη θέση του συμβούλου της ηγεσίας του κινήματος, λόγω αυξημένων προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων» είπε, ενώ ανέφερε ότι ήταν ο ίδιος ο Χαϊκάλης που δήλωσε «διατεθειμένος ακόμη και να αποχωρήσει από τους ΑΝ.ΕΛ. ή και να δεχτεί παντός είδους ανταλλάγματα προκειμένου να δώσει θετική ψήφο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».
 
Στις συναντήσεις με τον Χαϊκάλη, «τον προβόκαρα – προκαλούσα», ανέφερε ο Αποστολόπουλος, προκειμένου να διαπιστώσει «ως που μπορούσε να φτάσει ένας ενεργός πολιτικός σε κρίσιμες πολιτικές συγκυρίες για την Πατρίδα βάζοντας πάνω απ' όλα ιδιοτελή συμφέροντα» όπως είπε χαρακτηριστικά.
 
Διαβάστε ολόκληρη την κατάθεση Αποστολόπουλου ΕΔΩ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:12