search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:40
MENU CLOSE

Οι δράκοι τα παραμύθια και η αλήθεια

22.12.2014 18:48

Απίστευτα τα όσα έχουν ακουστεί σε αυτήν την ιστορία με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ κ.Χαϊκάλη και τον νταραβεριτζή Αποστολόπουλο.

Απίστευτα τα όσα έχουν ακουστεί σε αυτήν την ιστορία με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ κ.Χαϊκάλη και τον νταραβεριτζή Αποστολόπουλο.

Έχουμε χάσει τον λογαριασμό με το ποιος έγραφε ποιον, ποιος έδινε λεφτά, ποιος έπαιζε στα χρηματιστήρια του εξωτερικού, ποιος δάνειζε και ποιος τελικά λέει δράκους και ποιος παραμύθια.

Από όλα όσα έχουν ακουστεί, εγώ θα σταθώ σε δυο σημεία.

1) Οι ηγεσίες των κομμάτων να μην σπεύδουν να βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα. Είτε υιοθετώντας χωρίς επαρκείς αποδείξεις και στοιχεία καταγγελίες που γίνονται σε φορτισμένο πολιτικό κλίμα, είτε απορρίπτοντας με το καλημέρα, όσα λέγονται και μάλιστα κατηγορώντας πολιτικούς τους αντιπάλους, ότι τα κατασκευάζουν!!

2) Η δικαιοσύνη θα μπορούσε να εξετάσει περισσότερο την υπόθεση αυτή και να μην σπεύσει να την βάλει στο αρχείο. Ακόμα και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων θα βοηθούσε στο να ριχτεί άπλετο φως στην βρώμικη αυτή ιστορία.

Νομίζω ότι αυτό θα ήταν καλύτερο για όλους και κυρίως για την αλήθεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38