21/08/2019 09:10:27

Οι δράκοι τα παραμύθια και η αλήθεια


Απίστευτα τα όσα έχουν ακουστεί σε αυτήν την ιστορία με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ κ.Χαϊκάλη και τον νταραβεριτζή Αποστολόπουλο.

Έχουμε χάσει τον λογαριασμό με το ποιος έγραφε ποιον, ποιος έδινε λεφτά, ποιος έπαιζε στα χρηματιστήρια του εξωτερικού, ποιος δάνειζε και ποιος τελικά λέει δράκους και ποιος παραμύθια.

Από όλα όσα έχουν ακουστεί, εγώ θα σταθώ σε δυο σημεία.

1) Οι ηγεσίες των κομμάτων να μην σπεύδουν να βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα. Είτε υιοθετώντας χωρίς επαρκείς αποδείξεις και στοιχεία καταγγελίες που γίνονται σε φορτισμένο πολιτικό κλίμα, είτε απορρίπτοντας με το καλημέρα, όσα λέγονται και μάλιστα κατηγορώντας πολιτικούς τους αντιπάλους, ότι τα κατασκευάζουν!!

2) Η δικαιοσύνη θα μπορούσε να εξετάσει περισσότερο την υπόθεση αυτή και να μην σπεύσει να την βάλει στο αρχείο. Ακόμα και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων θα βοηθούσε στο να ριχτεί άπλετο φως στην βρώμικη αυτή ιστορία.

Νομίζω ότι αυτό θα ήταν καλύτερο για όλους και κυρίως για την αλήθεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.