search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:32
MENU CLOSE

Ερντογάν: Προδοσία της πατρίδας το προφυλακτικό!

23.12.2014 13:23
Ερντογάν: Προδοσία της πατρίδας το προφυλακτικό! - Media

Προδοσία της πατρίδας, χαρακτήρισε ο Ταγίπ Ερντογάν την χρήση προφυλακτικών, θέτοντας ταυτόχρονα και τον… αποδεκτό αριθμό απογόνων, ανά οικογένεια!  

Πρώτα οι επεμβάσεις σε ΜΜΕ, έπειτα οι οπαδοί ομάδων που κατηγορήθηκαν για απόπειρα πραξικοπήματος και τώρα η καταγγελία των… προφυλακτικών από τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.
 
«Τα προφυλακτικά αποτελούν προδοσία της πατρίδας. Προδίδουν τη χώρα επί σειρά ετών προωθώντας τον έλεγχο των γεννήσεων σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τις νέες γενιές» διεμήνυσε ο Ερντογάν, συμβουλεύοντας νεόνυμφους.
 
Ο Τούρκος πρόεδρος, μάλιστα δεν δίστασε να πάει και παραπέρα, θέτοντας… νόρμα (ανα) παραγωγικότητας για κάθε ζευγάρι: «Το ένα παιδί στην οικογένεια είναι περίεργο, τα δυο λένε κάτι αλλά τα τρία και τα τέσσερα είναι ό, τι πρέπει. Αν υπάρχουν και άλλα παιδιά — γι’ αυτά έχει ο θεός».
 
Πάντως, αυτό δεν ήταν το πρώτο… χτύπημα Ερντογάν στο συγκεκριμένο τομέα. Ο Τούρκος πρόεδρος, τον περασμένο Νοέμβρη δήλωνε ότι οι γυναίκες δεν είναι ίσες με τους άνδρες, ενώ ως πρωθυπουργός είχε λάβει μέτρο τόσο για τον περιορισμό των αμβλώσεων όσο και για τη χρήση της καισαρικής τομής.

Πηγή: tovima.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03