search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Δεν γεμίζει το σακούλι με μαρούλι…

23.12.2014 22:00
Δεν γεμίζει το σακούλι με μαρούλι… - Media

Μετά το «Success Story» που  έγινε ΜΙΖΑ-Story και αποστασία –Story τώρα ο Πρωθυπουργός θέτει και πάλι τα εκβιαστικά διλήμματα  για την 3η ψηφοφορία μπας και μαζέψει κανένα ψηφαλάκι…

 
Μετά το «Success Story» που  έγινε ΜΙΖΑ-Story και αποστασία –Story τώρα ο Πρωθυπουργός θέτει και πάλι τα εκβιαστικά διλήμματα  για την 3η ψηφοφορία μπας και μαζέψει κανένα ψηφαλάκι… «Στην τρίτη ψηφοφορία» λέει «δεν θα υπάρχει παρών θα υπάρχει ονοματεπώνυμο, ο κάθε βουλευτής θα τεθεί ενώπιον των ευθυνών του»!!! Όλο αυτό βέβαια έχει μαγειρευτεί με δυνατές δόσεις από (άθλιες) μεθοδεύσεις, προπαγάνδα και άλλα τέτοια νόστιμα μπας και φοβίσει κανένα ψηφοφόρο!!!

Όμως ότι και να κάνει πλέον όπου και να ψάχνει  τα κουκιά δεν μαζεύονται ούτε με μαρούλια… Ο αριθμός δεν βγαίνει διότι είναι φανερό  ότι όσοι έχουν απομείνει είναι μπετόν αρμέ με τις γραμμές των κομμάτων τους!!! Οι κωλοτούμπες που ήταν να γίνουν έγιναν!!!
 
Άλλωστε αυτό το ομολογεί και κυβερνητικός παράγοντας επισημαίνοντας μάλιστα ότι, ακόμα και στο πιο αισιόδοξο σενάριο «δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε πάνω από 174 ψήφους και επαναλαμβάνω, στην πιο αισιόδοξη περίπτωση»… Κάτι θα ξέρει εκ των έσω.
 
Το παιχνίδι  των μεσαζόντων και άλλων πολλών φαίνεται να λαμβάνει τέλος… Ήδη η ΝΔ παρουσία εικόνα διάλυσης αφού ακούγεται ακόμη και ότι στελέχη και μέλη του κόμματος αποστασιοποιούνται δυσαρεστημένα από τις εξελίξεις και αποφασίζουν να αλλάξουν μέχρι και κομματική στέγη.

Στη Συγγρού επικρατεί προβληματισμός για το φαινόμενο στελέχη ανά την επικράτεια να προσχωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταίο παράδειγμα το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χαράλαμπος Τσιαπάλας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:48