search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:28
MENU CLOSE

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών της ληστείας στα ΕΛΤΑ Αιγίου

23.12.2014 16:08
Βρέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών της ληστείας στα ΕΛΤΑ Αιγίου - Media

Με ένα κλεμμένο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος, διέφυγαν από την Δάφνη Καλαβρύτων, οι δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το πρωί, στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της περιοχής.

Με ένα κλεμμένο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος, διέφυγαν από την Δάφνη Καλαβρύτων, οι δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το πρωί, στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της περιοχής.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε νωρίτερα το μεσημέρι εγκαταλελειμμένο, κοντά στα διόδια της Νεστάνης, στην εθνική οδό Τρίπολης – Κορίνθου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κλοπή του αυτοκίνητου, είχε δηλωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, από το Νέο Ηράκλειο της Αττικής.

Όσον αφορά στις έρευνες της Αστυνομίας, εστιάζονται κυρίως στα στοιχεία που έχουν συλλέξει από το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, αλλά και από τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε Αίγιο και Δάφνη, όπου έγιναν σήμερα οι δύο ληστείες.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και υπό την απειλή όπλου, είχαν αρπάξει το πρωί περίπου 4.500 ευρώ από τα υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Δάφνης Καλαβρύτων.

Επίσης, αξιωματικοί της Αστυνομίας δεν αποκλείουν να είναι οι ίδιοι δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Αίγιο, με λεία περίπου 5.000 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26