search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:14
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Δεν ψηφίζω Δήμα εάν στηριχθεί από τη Χρυσή Αυγή – Όχι και από Μαρκογιαννάκη (Video)

24.12.2014 08:42
Μητσοτάκης: Δεν ψηφίζω Δήμα εάν στηριχθεί από τη Χρυσή Αυγή – Όχι και από  Μαρκογιαννάκη (Video) - Media

«Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει την υποψηφιότητα Δήμα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ΝΔ δεν θα δεχθεί παράταση του βίου τους στηριζόμενη στις ψήφους της ΧΑ δήλωσε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

«Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει την υποψηφιότητα Δήμα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι "αρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή".  
 
«Για να μπορέσει να συγκροτηθεί η πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα πρέπει αρκετοί βουλευτές να πάνε κόντρα σε αποφάσεις των Κοινοβουλευτικών τους Ομάδων η εξίσωση αυτή δεν μπορεί να βγει από τους Ανεξάρτητους βουλευτές» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η ΝΔ να δεχθεί παράταση του βίου της κυβέρνησης εξαιτίας του ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ψήφο της Χρυσής Αυγής» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:12