search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:46
MENU CLOSE

«Πυρετός» για το νέο κόμμα του Παπανδρέου – Οι «σίγουροι», οι «αμφίβολοι» και οι επιφυλάξεις του πρώην πρωθυπουργού

27.12.2014 09:01
«Πυρετός» για το νέο κόμμα του Παπανδρέου – Οι «σίγουροι», οι «αμφίβολοι» και οι επιφυλάξεις του πρώην πρωθυπουργού - Media

Όλα έτοιμα φαίνεται να είναι στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου για την ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου πολιτικού φορέα, κανένας όμως από τους συνεργάτες του δεν έχει πάρει το «πράσινο φως» να μιλήσει δημοσίως για το νέο εγχείρημα

Όλα έτοιμα φαίνεται να είναι στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου για την ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου πολιτικού φορέα, κανένας όμως από τους συνεργάτες του δεν έχει πάρει το «πράσινο φως» να μιλήσει δημοσίως για το νέο εγχείρημα, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός δεν δείχνει σίγουρος ακόμα για αυτό το βήμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», στελέχη που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό οδηγούνται στο συμπέρασμα πως η απόφαση του Γ. Παπανδρέου να δημιουργήσει κόμμα ίσως και να μην είναι οριστική, καθώς δείχνει επιφυλακτικός σε σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις, ακόμη και με την έκβαση της προεδρικής εκλογής.

Ωστόσο, κανείς δεν αποκλείει την πιθανότητα να γίνουν ανακοινώσεις στις 30 Δεκεμβρίου.

Πάντως, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που βρίσκεται ξεκάθαρα στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου, ανέλαβε και συνέταξε μία λίστα 400 ατόμων που δυνητικά θα μπορούσαν να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος. Ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι στη Β' Αθήνας θα είναι υποψήφιος και ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου και συγχρόνως στο Ηράκλειο. (Ως γνωστόν, ο Βενιζέλος κατεβαίνει και πάλι στην Α' Θεσσαλονίκης και στο Ηράκλειο.)

Στον αντίποδα, επιφυλακτικοί στο ενδεχόμενο να κατέβουν υποψήφιοι εμφανίζονται πρώην στενοί συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου, όπως ο Παύλος Γερουλάνος, ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Νίκος Αθανασάκης, η Άννα Νταλάρα, η Μαριλένα Κοππά, η Αννυ Ποδηματά και ο Αγγελος Τόλκας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πιο θετικοί στο εγχείρημα εμφανίζονται ο Θάνος Μωραΐτης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Κώστας Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Πεταλωτής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:46